Gemeente Zaanstad

Opening informatiecentrum Inverdan

dinsdag 10 december 2002

In het kader van het project Inverdan opent wethouder N. Kroesen-van Gelderen op vrijdag 13 december aanstaande op feestelijke wijze het ´informatiecentrum Inverdan´. In het informatiecentrum kunnen alle inwoners van Zaanstad informatie krijgen over Inverdan, het project waarin het stadshart van Zaandam ingrijpend vernieuwd en verbeterd gaat worden. Graag nodigen wij u uit om bij deze opening aanwezig te zijn. De opening vindt om 11.00 plaats in het informatiecentrum, in het centrum van Zaandam in de parkeergarage Rustenburg (tegenover Macdonalds en naast stomerij van Veen).

Inverdan: voorbereidingen bijna klaar

Het project Inverdan is druk bezig met het Masterplan, het plan waarin alle voorbereidende visies en plannen samenkomen. Inmiddels zijn ook al diverse initiatieven tot uitvoering gekomen en is het project ook praktisch van start gegaan, zoals door middel van de bouw van het hoofdkantoor van DHV.

Communicatie richting belangstellenden langzaam opvoeren

Het projectteam Inverdan heeft vanaf het begin veel gepraat met allerlei belangengroepen en bewonersvertegenwoordigingen over de plannen. Het informatiecentrum dat nu haar deuren opent is een verdere stap om bewoners en belanghebbenden te informeren over het project. In december en januari wordt begonnen met openstelling op donderdagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Rondom de publicatie van het Masterplan (rond februari 2003) en daarna zal het informatiecentrum een centralere rol gaan spelen in de informatievoorziening.

Zoekwoorden:

Deel: ' Opening informatiecentrum Inverdan Zaanstad '


Lees ook