Gemeente Loppersum

Wethouder Scheltens opent informatiepunt

WETHOUDER SCHELTENS OPENT INFORMATIEPUNT VOOR ZORG- EN DIENSTVERLENING

Wethouder Wil Scheltens opent op donderdag 6 februari om 15.00 uur het Informatiepunt voor Zorg- en Dienstverlening voor 55 + ers in de gemeente Loppersum. Bij dit informatiepunt kunnen ouderen terecht voor vragen over wonen, zorg en welzijn. De opening is in Wiemersheerd, De Schepperij 2 te Loppersum.

Vragen

Het Informatiepunt voor Zorg- en Dienstverlening is een initiatief van de Zorggroep Fivelland. In de loop der jaren is gebleken dat ouderen veel vragen hebben op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Zij weten niet waar of bij welke instantie zijn terecht kunnen om antwoord op hun vragen te krijgen. Bij het informatiepunt helpt een ouderenadviseur hen hiermee.

Contact

De ouderenadviseur van het Informatiepunt voor Zorg- en Dienstverlening is te bezoeken op het volgende adres: woonzorgcentrum Wiemersheerd, De Schepperij 2 te Loppersum. Bellen kan natuurlijk ook, het telefoonnummer is: 0596- 64 96 00. Op verzoek komt de ouderenadviseur bij mensen thuis. Het Informatiepunt voor Zorg- en Dienstverlening is bereikbaar op woensdag- en donderdag ochtend tussen 8.30 uur en 12.30 uur op telefoonnummer 0596- 64 96 00.

Ieder advies of bezoek van de ouderenadviseur is gratis!
---

Deel: ' Opening informatiepunt voor zorg- en dienstverlening Loppersum '
Lees ook