Opening nieuw bezoekersrestaurant Westfriesgasthuis

Vernieuwde samenwerking tussen Albron en Westfriesgasthuis
Albron en het Westfriesgasthuis hebben de huurovereenkomst omgezet in een partnership. Beide partijen exploiteren vanaf nu als partners de horecavoorziening en winkel voor (poli)patiënten, bezoekers en medewerkers van het ziekenhuis. Op 12 januari is het geheel vernieuwde bezoekersrestaurant geopend en kreeg het de Westfriese naam 't Boetje'. Dit staat voor 'lunchplaats'.

De uitstraling van het nieuwe bezoekersrestaurant met winkel past in de sfeer van de onlangs gerenoveerde centrale hal van het ziekenhuis. Albron is letterlijk in de huid gekropen van het ziekenhuis en heeft een eigentijdse horecavoorziening gerealiseerd. Er is gekozen voor een open uitstraling waarbij eten en drinken in een gezellige omgeving centraal staat. De gerechten worden vers en in het zicht van de gast bereid. Gasten zijn welkom voor heerlijke koffie en aantrekkelijke zoete en hartige lekkernijen. Daarnaast is er een gevarieerd aanbod van ontbijt, lunch en diner gerechten. Het Westfriesgasthuis en Albron zijn samen verantwoordelijk voor de horecavoorziening aan gasten. Nils van Mourik, Facilitair manager in het Westfriesgasthuis: "Deze samenwerking is een logische vervolgstap tussen Albron en Westfriesgasthuis. Het ziekenhuis wil de kennis van een professioneel horecabedrijf in huis halen om zo het beste voor de patiënt te krijgen."

"De dynamiek van de samenwerking tussen het Westfriesgasthuis en Albron is bijzonder prettig" aldus Marc Verweij, businessmanager Cure, Care & Campus bij Albron. "Wij passen goed bij elkaar en staan voor kwalitatief goede dienstverlening en service aan gasten. Het nieuwe bezoekersrestaurant is daarvan een prachtig resultaat".

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Zoekwoorden:

Deel: ' Opening nieuw bezoekersrestaurant Westfriesgasthuis '


Lees ook