DE BOER TENTEN

Uitreiking ontwerpwedstrijd 'tent v.d. toekomst'

Alkmaar, 20 mei 1999

75-jarig jubileum groots gevierd
BURGEMEESTER BANDELL OPENT NIEUW HOOFDKANTOOR DE BOER TENTEN

ALKMAAR - Tijdens het feest ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van De Boer Tenten op vrijdag 28 mei aanstaande zal burgemeester Bandell van Alkmaar officieel het nieuwe hoofdkantoor openen. Het gloednieuwe pand is verrezen naast het bestaande kantoor en huisvest naast De Boer Tenten ook De Boer International en de automatiseringsafdeling. De bouw heeft ongeveer een jaar geduurd. Alle moderne technologieën zijn toegepast. Het is gebouwd op toekomstige uitbreiding.

Vooral de laatste tien, vijftien jaar is de ontwikkeling van het bedrijf in een stroomversnelling terechtgekomen, mede als gevolg van de groeiende internationale activiteiten. De behoefte aan een groter hoofdkantoor bestond al geruime tijd. Het moment van nieuwbouw komt daarom op het juiste moment.

Tijdens het jubileumfeest wordt tevens bekend gemaakt wie de ontwerpwedstrijd 'de tent van de toekomst' heeft gewonnen. Deze internationale wedstrijd is uitgeschreven door De Boer Tenten ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan. Uit de inzendingen van ontwerpers uit de hele wereld heeft een internationale jury onder leiding van prof. ir. Mick Eekhout zes genomineerden aangewezen, die allen aanwezig zijn op 28 mei. De genomineerden komen uit Nederland, Engeland en Duitsland. Aan het eind van de middag krijgen zij te horen wie van hun de winnaar is en de cheque voor een studiepakket ter waarde van 17.000 Euro of een geldbedrag van 8.500 Euro ontvangt.

Deel: ' Opening nieuw hoofdkantoor De Boer Tenten '
Lees ook