Gemeente Zoetermeer

Winkels op 29 oktober open voor publiek

Nieuw winkelgedeelte - Warande - in Stadshart

Warande is de naam voor de nieuwe looproute door het Stadshart. Langs deze looproute krijgen vijf nieuwe winkels(C&A, Daka Sport, Expo, Hans Anders en Radio Modern) en twee paviljoens (Robin Food en Radio Modern) gestalte. De bouw is inmiddels al zover gevorderd, dat er een aardig beeld van de toekomstige situatie is ontstaan. Bovendien krijgt u nu ook zicht op de tien koopappartementen die boven de winkels zijn gebouwd en inmiddels allemaal zijn verkocht.

Op 29 oktober aanstaande worden alle splinternieuwe winkels met veel feestvertoon voor het publiek geopend. De winkeliers zullen het winkelende publiek die dag trakteren op speciale aanbiedingen en feestelijke momenten. Met de realisering van de Warande dient zich een oplossing aan voor de hoognodige ontlasting van de Promenade, de verkeersader van het Stadshart, die in het weekend en op koopavonden vaak dichtslibt. Door de Warande ontstaat een tweede wandelroute die zeker zal bijdragen aan de verlevendiging van het Rond en het Noordwaarts.

Behoefte
Het Stadshart, als bruisend winkelhart van het Zoetermeerse Stadscentrum, ondergaat nog steeds veranderingen en aanpassingen. Maar ook uitbreidingen. Met de gestaag groeiende bevolking neemt de behoefte aan meer winkels in het detailhandelshart van Zoetermeer toe. In deze behoefte wordt de komende jaren voorzien met aanzienlijke uitbreidingen in zowel oostelijke als westelijke richting. En hierin past ook de uitbreiding aan de Warande, grenzend aan het Stadspark, dat door middel van deze looproute duidelijk deel gaat uitmaken van het Stadshart.

Gemeente Zoetermeer oktober 1999

Deel: ' Opening nieuw winkelgedeelte Warande Stadshart Zoetermeer '
Lees ook