Politiebericht

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 15-12-99

Opening politiebureau Hoog Catharijne/
Utrecht, 15 december 1999.

Nieuw politiebureau.

Op donderdag 16 december om 19.00 uur wordt in het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne op het Radboudkwartier een nieuw politiebureau geopend.

Het nieuwe politiebureau is ingericht als volwaardig bureau waar men aangifte kan doen. Wijkagenten en andere politiemedewerkers van het Hoog Catharijneteam (district Paardenveld) zullen vanuit het nieuwe bureau werken dat gedurende de openingstijden van het winkelcentrum geopend zal zijn.

Buiten deze tijden kunnen mensen in noodgevallen gebruik maken van een noodpaal die naast het politiebureau staat. Hiermee wordt direct contact gemaakt met de afdeling Publieksopvang in het politiebureau van district Paardenveld aan de Kroonstraat.

Het nieuwe bureau is o.a. gerealiseerd om het gevoel van veiligheid van de bezoekers van Hoog Catharijne te vergroten, sneller te kunnen reageren op meldingen en de bereikbaarheid van de politie te verhogen.

Het nieuwe politiebureau in het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland is tot stand gekomen in samenwerking met Winkel Beleggingen Nederland (WBN) en de gemeente Utrecht. Het bureau past qua uiterlijk geheel bij de uitstraling van de winkels in Hoog Catharijne.

Deel: ' Opening politiebureau Hoog Catharijne Utrecht '
Lees ook