Gemeente Hilversum

Opening Servicemeldpunt gemeente Hilversum
Op donderdag 27 september 2001 opent wethouder P. v.d. Brink het Servicemeldpunt van de gemeente Hilversum. Hij doet dat in de vorm van een wijkschouw in de buurt van het Raadhuis, samen met een aantal bewoners en wijkconciërges.

Via het Servicemeldpunt kunnen burgers van Hilversum vragen, mededelingen en klachten over de openbare ruimte aan de gemeente melden. Het Servicemeldpunt zorgt ervoor dat de vraag op de juiste plaats binnen de gemeentelijke organisatie terecht komt, en bewaakt de afhandeling van de vraag. Vragen en meldingen komen nu via verschillende diensten en afdelingen binnen. De vragensteller zoekt zelf zijn weg binnen de gemeentelijke organisatie; regelmatig komt hij niet op de juiste plaats binnen en moet worden doorverbonden. De nieuwe werkwijze maakt het voor burgers eenvoudiger om hun vragen en meldingen bij de gemeente neer te leggen.

Programma

16.00 uur ontvangst in het Raadhuis
16.15 - 16.55 uur wijkschouw o.l.v. wethouder Van der Brink 16.55 - 17.15 uur presentatie over het SMP in het Raadhuis 17.15 uur afsluiting

Op de dag van de opening staat voor de ingang van Raadhuis een 5 meter hoge mobiele telefoon met daarop de vermelding: Servicemeldpunt gemeente Hilversum, telefoon 035 - 629 2345.
Voor nadere informatie over het Servicemeldpunt kunt u contact opnemen met de projectleider, de heer E. Mecklenfeld, telefoon 035 - 6292111.

Zoekwoorden:

Deel: ' Opening Servicemeldpunt gemeente Hilversum '
Lees ook