Opening sportjaar voor studenten

Woensdag 5 september wordt in Sporthal Kermisland het sportjaar voor studenten geopend.
Tussen 17.30-20.30 uur kunnen HBO-studenten hun sportkaart hier ophalen of aanvragen en zich inschrijven voor diverse cursussen en trainingen. In diverse stands is informatie beschikbaar over de verschillende sportaanbieders waarmee studentensport Arnhem samenwerkt. Tevens vindt er de officiële opening plaats van de studentensport website.

Studentensport Arnhem
Studentensport biedt de student vrije inloop programma's, korte kennismakingscursussen, trainingen en sportclinics aan. Veel van deze activiteiten zijn voor houders van een studentensportkaart gratis of sterk in prijs gereduceerd. Niet sportkaarthouders betalen het volledige bedrag. Studentensport Arnhem is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Arnhem, Hogeschool Arnhem-Nijmegen en Hogeschool Larenstein. Kijk voor meer informatie over studentensport en het sportprogramma op www.studentensportarnhem.nl.

Sportkaart
HAN-studenten en studenten van Hogeschool Larenstein in Velp krijgen de sportkaart gesubsidieerd. Studenten aan deze instellingen betalen á 130.- voor een jaarkaart (september t/m juni, normaal á 230.-) of á 75.- voor een halfjaarkaart (september t/m januari, normaal á 120.-). Voor het aanschaffen van een sportkaart is een collegekaart en een pasfoto nodig. Ná de openingsavond kunnen studenten daarvoor op de volgende locaties terecht: dinsdag en donderdag tussen 12.00 - 13.30 uur aan de sportbalie in de HEAO kantine of maandag en donderdag in kamer 002 op Hogeschool Larenstein.

Voor meer informatie kun je terecht bij de studentensportcoördinatoren Sven Janssen 026-3773926 of Inge Bosman 026-3695682.


Deel: ' Opening sportjaar voor studenten Arnhem '
Lees ook