UITNODIGING

Het bestuur van Europan Nederland nodigt u uit voor de opening van de tentoonstelling 'Europan 5 in Nederland' op donderdag 2 september 1999 om 16.30 uur in het Nederlands Architectuurinstituut (NAi) in

Rotterdam.

Programma (de voertaal is Engels)

* Welkomstwoord door Kristin Feireiss, directeur van het NAi
* 'de resultaten van Europan 5 in Nederland' door Janwillem Schrofer, voorzitter van Europan Nederland

* Presentatie van Europan-projecten in verschillende fasen van realisering: De Zaanwerf in Zaanstad door Tania Concko / Pierre Gautier (Europan 2) CiBoGa-terrein in Groningen door S333 Architects (Europan 3) Woon/werkgebouw in Amsterdam-Osdorp door Arons & Gelauff Architecten (Europan 4)

* Conclusies en aanbevelingen voor de Europan 5-winnaars en presentatie van de publicatie Europan 5 'Nieuwe woonlandschappen verplaatsen en verblijven' (Nederlands/Engels)

De tentoonstelling toont de resultaten van de vijfde Europan-prijsvraag in Nederland. Alle 249 inzendingen voor de Nederlandse locaties (Almere, Amersfoort, Amsterdam-Oost, Haarlemmermeer en Rotterdam) zijn er in te zien. De tien prijswinnende inzendingen worden uitgebreid op de tentoonstelling gedocumenteerd met maquettes of videobeelden.
De tentoonstelling is in de Bovenzaal te zien tot en met 7 november 1999.

Europan Nederland dankt het Nederlands Architectuurinstituut voor het beschikbaar stellen van de tentoonstellingsruimte.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Europan Nederland
Postbus 2182
3000 CD Rotterdam
tel +31 10 440 12 38
fax +31 10 436 00 90
e-mail: europan@nai.nl
https://www.archined.nl/europan-nl

Nederlands Architectuurinstituut/ Netherlands Architecture Institute Museumpark 25
Rotterdam

Openingstijden
wo., do., vr., za.
10.00 - 17.00 uur
dinsdag 10.00 - 21.00 uur
zon - en feestdagen
11.00 - 17.00 uur
maandag gesloten

Europan 5 wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van het Ministerie van OCenW, het Ministerie van VROM en de gemeenten Almere, Amersfoort, Haarlemmermeer, Rotterdam en stadsdeel Oost van de gemeente Amsterdam.

Deel: ' Opening tentoonstelling 'Europan 5 in Nederland' '
Lees ook