Opening Urban Life Health Centre in Zoetermeer


Ter verhoging van Geluk & Vitaliteit

Zoetermeer, 20170125 -- Urban Life Health Centre (400m2) is een on-site & on-line platform met een uitgebreide (HOT) Yoga studio en een modern Vitaliteitscentrum, bestaande uit bedrijven en ZZP-professionals die diverse diensten en producten aanbieden ter verhoging van Geluk & Vitaliteit.

Urban Life Health Centre (voorheen Sweet Lake Yoga)  is een combinatie van een uitgebreide Yoga Studio en een Modern hedendaagse Vitaliteitscentrum dat gebruik maakt van Westerse en Oosterse filosofie en technieken. Dit komt zowel terug in de Yoga (Hot Yoga = westerse yoga) en in de overige diensten.

Hierdoor behoort Urban Life Health Centre (400m2) tot één van de grotere yoga studio’s in Nederland met een unique concept door de combinatie van een moderne vitaliteitscentrum. Het is méér dan yoga!

Missie & Visie Urban Life Health Centre
De visie van Urban Life Health Centre is door middel van het aanbieden van preventieve diensten & producten vanuit een holistische aanpak met als doel:
1.in balans houden van mensen op het gebied van body & mind & emotioneel & spiritueel
2.mensen die in disbalans zijn weer opnieuw in hun levenskracht te zetten.
3. bewustwording creëren van een gezonde levensstijl.
De missie van Urban Life Health Centre is preventief mensen in balans houden zowel fysiek alswel mentaal, mensen bewust maken van een gezonde levenstijl en mensen (kinderen & volwassenen) die uit balans zijn weer volledig in hun kracht zetten.

Organisatie
Urban Life Health Centre fungeert als een intermediaire (via licenties) tussen de klanten en de diverse zelfstandige ondernemers die diensten aanbieden op locatie.
Doelgroep zijn particulieren en bedrijven die hun werknemers graag willen ondersteunen in hun mentale en fysieke fitheid. In combinatie van bewustwording van eigen levensstijl.

Voor meer informatie kijk op de tijdelijke pagina (website is in de maak)  www.urbanlifehealthcentre.com

Corporate memberships & Vitaliteitscontracten voor bedrijven

Speciaal voor bedrijven bieden wij corporate memberships & vitaliteitscontracten aan zodat uw medewerkers actief en zelfstandig kunnen werken aan hun vitaliteit. Wij bieden vanuit een holistische benadering gebaseerd op 4 pijlers diverse diensten en producten aan.

De 4 pijlers zijn:
- Lichaam (Yoga, Voeding, Huid- lichaamsbehandelingen)
- Hart (Coaching & Training)
- Brein (Meditatie, Mindfulness)
- Inspiratie (Workshops, Lezingen, Corporate Health Fairs & Events)

Vitale medewerkers voor betere bedrijfsresultaten
Zoals wellicht bekend presteren vitale medewerkers beter en dit draagt aan bij het verhogen van uw bedrijfsresultaat en klantentevredenheid.

Open Dagen weekend 28 en 29 januari a.s.
In het weekend 28 en 29 januari a.s. vinden de Open Dagen plaats. Tijdens deze dagen kan door iedereen ter kennismaking gratis lessen worden gevolgd in beide yoga zalen.

Op zaterdag 28 januari a.s. om 16.30 uur zal door Mariëtte van Leeuwen, Wethouder Economische Zaken, Sportzaken & Jeugd de officiële opening plaatsvinden.

Opening Urban Life Health Centre


Deel: ' Opening Urban Life Health Centre in Zoetermeer '
Lees ook