Gemeente Oud-Beijerland

Openluchtconcert Raadhuis Klassiek

Voor de elfde keer vindt dit jaar het openluchtconcert Raadhuis Klassiek plaats in het centrum van Oud-Beijerland.

Onder leiding van Cor van der Linden brengt het Symfonieorkest op zaterdagavond 1 september 2001 een concert ten gehore dat dit jaar een Amerikaans tintje heeft meegekregen.

Vanaf het podium over de Vliet kunt u o.a. luisteren naar "Ouverture Candide" van Bernstein, "An American in Paris" en een "Medley uit Porgy en Bess" van Gershwin en nog een aantal andere werken.

Het programma staat, zoals u dat gewend bent, garant voor een boeiende en bijzondere muzikale avond.

Graag nodigen wij u uit om hiervan met ons getuige te zijn. Het concert begint om 21.00 uur en de toegang is gratis!

Het podium over de Vliet ligt dit jaar, in verband met de herstelwerkzaamheden aan de Kademuren, nabij het brug het Houten Heultje dat uitkomt bij de Peperstraat, en dus niet direct voor het Oude Raadhuis.

In verband met het concert en de voorbereidingen daarvoor is de Oost Voorstraat de gehele dag en de West Voorstraat vanaf 16.00 uur voor alle verkeer afgesloten.

Dit Raadhuis Klassiek concert, het elfde in successie, is een coproductie van het gemeentebestuur van Oud-Beijerland en de Oranjevereniging `Prinses Juliana' en wordt mede mogelijk gemaakt door sponsorbijdragen van: ING-bank, Koni, Trend Recamemakers, Alpha Groep, Korporaal Installatietech-niek, suvee & Schilperoort notarissen, Doolaard & Co en Schipper Accountants.

Deel: ' Openluchtconcert Raadhuis Klassiek in Oud-Beijerland '
Lees ook