Oplevering seniorenwoningen voor recreatieve verhuurmarkt


“Interessante belegging voor particulieren in woningen die klaar zijn voor de toekomst”

ARCEN, 20111201 -- Het is algemeen bekend dat het aantal senioren de komende jaren fors zal toenemen. Vakantie Makelaar speelt in op demografische veranderingen door productontwikkeling toe te passen op nieuwbouwprojecten. Ruim een jaar geleden is een projectplan geschreven voor de plan- en conceptontwikkeling van 21 nieuwbouw recreatievilla’s op Resort Arcen in Limburg.

Unieke woningkenmerken
Met het oog op de doelgroep zijn de nieuwe recreatievilla’s gelijkvloers. Daarnaast zijn de woningen in basis zeer comfortabel uitgerust. Zo is de gehele woning voorzien van plavuizen met vloerverwarming. De royale woonkamer beschikt over een gezellige gashaard. Beide slaapkamers hebben een flatscreen TV én eigen badkamer met inloopdouche. Bijzonder is dat één van de badkamers is voorzien van een Sunshower, hetgeen een helende werking heeft op spieren en gewrichten.


Betrouwbaarheid & Zekerheid
Om voldoende zekerheid te creëren heeft Vakantie Makelaar geadviseerd om alle recreatievilla’s op voorraad te bouwen. Dit bespaart renteverlies voor de particuliere koper en voorkomt onzekerheid omtrent de doorlooptijd van de afbouw. Alle woningen worden vanaf 10 december 2011 opgeleverd en zijn per direct beschikbaar voor eigen gebruik en/of verhuur via Hogenboom Vakantieparken.


Rendement & Exploitatie
In de prijs is een luxe inventarispakket opgenomen, dat voldoet aan alle eisen die gesteld zijn door de verhuurorganisatie. De aankoopprijs vanaf € 175.000,- is turn-key. De verhuurorganisatie verwacht, op basis van 100 procent beschikbaarstelling, een bruto verhuuropbrengst van tussen de € 21.220,- en € 26.501,- te kunnen realiseren. Dit resulteert voor de woningeigenaar in een netto rendement van 5,7 tot 7,5 procent per jaar. Verhuren is niet verplicht. De eigenaar kan de woning ook aankopen voor eigen recreatief gebruik.


Modelwoning gereed
De modelwoning is vanaf 10 december a.s. gereed. Ruud Hogenboom, oprichter van Hogenboom Vakantieparken en thans adviseur, heet geïnteresseerden van harte welkom in de periode van zaterdag 10 t/m zondag 18 december. Hij is op alle dagen van 11.00 tot 16.00 uur aanwezig. Adres: Dorperheideweg 12, (5944 NK) Arcen.


Over Vakantie Makelaar
Vakantie Makelaar is dé specialist in recreatief vastgoed. Vakantie Makelaar richt zich puur op de recreatiemarkt en beschikt over een breed koopaanbod van bestaande en nieuwe vakantiewoningen in binnen- en buitenland.


Deel: ' Oplevering seniorenwoningen voor recreatieve verhuurmarkt '
Lees ook