Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 14-09-2001

Politieberichten district Eemland noord, 09.15 uur
Hardrijden lijdt tot vernieling

BUNSCHOTEN SPAKENBURG In de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks twee uur ontstond op de kruising Westsingel met de Blauwe Reiger een woordenwisseling tussen een 30-jarige fietser uit Bunschoten en een 23-jarige automobilist uit Amersfoort.
Volgens de Bunschoter reed de Amersfoorter veel te hard over de Westsingel. Hierover ontstond een woordenwisseling waarna de Bunschoter de voorruit van de auto van de Amersfoorter vernielde. Het gevolg daarvan was dat de Amersfoorter over de fiets van de man uit Bunschoten reed. Een 26-jarige Bunschoter was getuige van de vernielingen.
Uit de verhoren van de twee Bunschoters heeft de politie nog geen eenduidige beeld verkregen van de exacte toedracht van de vernieling. De man uit Amersfoort moet nog worden gehoord.

Verkeerscontrolecontrole

SOEST Op de Beukenlaan en de Dalweg werd van half negen tot half tien s avonds een verlichtingscontrole gehouden.
Zeven bekeuringen werden uitgereikt voor het niet in orde hebben van de fietsverlichting. Een 17-jarige bromfietser kreeg een bekeuring voor het overschrijden van de maximum snelheid en rijden zonder verlichting.

Op de Koningsweg werd donderdagmiddag van drie tot half vier een snelheidscontrole gehouden.
Vijftien automobilisten en een bromfietser werden bekeurd voor het overtreden van de maximum snelheid. De hoogst gemeten snelheid was 81 km/h. De bromfietser reed 51 km/h.

Met teveel drank op achter het stuur

SOEST Op de Soesterbergsestraat werd rond één uur een 43-jarige man uit Soest aangehouden. Bij controle bleek dat hij teveel alcohol had gedronken. De blaastest op het politiebureau wees uit dat hij 1.1 promille alcohol in zijn lichaam had. Met een rijverbod van 4 uur en een proces-verbaal werd hij heengezonden.

Zoekwoorden:

Deel: ' Opmerking over hardrijden leidt tot vernieling in Bunschoten '
Lees ook