PERSBERICHT.

Holwerd, 11 februari 1999.

L.S.
Voor het eerst in haar bestaan krijgt Theater De Gaper televisie over de vloer en wel op zaterdag 27 februari 1999. Dit is ter gelegenheid van de opnames van "De Miss Monique Show". "De Miss Monique Show" is een talkshow die gepresenteert wordt door de stand-up comediane Monique Hoogmoed, zij zal daarin bijgestaan worden door haar huis trio onder leiding van Jeroen Griep. Zij ontvangt gedurende een half uur diverse gasten.

Er zullen die zaterdag twee opnames zijn, voor de eerste wordt het publiek om 14.00 uur verwacht en krijgt men een warming-up van ongeveer 20 minuten waarna een pauze en dan de daadwerkelijke opname. Voor de tweede opname dient het publiek om 19.00 uur aanwezig te zijn en zal het verloop het zelfde zijn als 's middags.

Voor kaarten a fl. 7,50 reserveren en nadere informatie Theater De Gaper telefoon 0519-56 25 69.

Verder wil ik onder uw aandacht brengen dat Theater De Gaper speciaal voor personeelsverenigingen "De nacht van de Stomme film" organiseert. Dit houdt in dat men om ongeveer 22.00 uur in het theater komt en tot ongeveer 02.30 uur vermaakt wordt met stomme films, goochel- en dansacts het geheel gelardeerd met drankjes en hapjes welke in stijl geserveerd worden.

Voor nadere informatie Theater De Gaper telefoon 0519-56 25 69.

Deel: ' Opnames Miss Monique Show in Theater de Gaper Holwerd '
Lees ook