Opnames spelprogramma Lingo bruut verstoord


Man uit publiek pakt groene bal

HILVERSUM, 20130605 -- Gisteren zijn de opnames van Lingo halverwege bruut verstoord doordat iemand uit het publiek totaal onverwacht naar de desk van één van de deelnemende teams liep. Daar aangekomen pakte hij hun net getrokken groene bal en kuste deze.

Het bleek te gaan om een verborgen camera actie van TowelTV voor het programma #Kansloos van Veronica. De productiemedewerkers en de deelnemers wisten uiteraard niet dat het om een verborgen camera actie ging. De deelnemers en presentatrice Lucille Werner lachten als een boer met kiespijn. De productieleider was al helemaal niet van de actie gecharmeerd. “We zitten midden in de opname, dit kun je toch niet maken!”, zei ze vol irritaties tegen de boosdoener.

De items zijn te zien in het programma #Kansloos onder de naam ‘The Touch’ en wordt gepresenteerd door Sjaak en Veras. De jongens gaan iedere aflevering op pad om vieze, bizarre en verboden dingen aan te raken. Zo gingen ze ook op pad voor de groene bal van Lingo. “Ik was super zenuwachtig, maar ik dacht boeiend, ik doe het gewoon!”, vertelt Sjaak achteraf. “Deze ‘touch’ is echt te episch, iedereen moet deze zien!”, voegt Veras eraan toe.

De hele actie zal woensdagavond 5 juni om 18.00u te zien zijn in het programma #Kansloos op Veronica. #Kansloos is een programma waarin allerlei items van bekende internet TV-makers (o.a. Bardo Ellens, Kakhiel en RealityTijd) te zien zijn. De makers van www.toweltv.com zullen speciaal voor #Kansloos iedere week een nieuwe ‘touch’ doen. In de komende afleveringen krijgen ze onder andere de opdracht om de borsten van Eva Jinek, de anus van een aap en de pauzeknop van de draaitafel van DJ Jean aan te raken. 

Kijk hier voor een fragment: https://youtu.be/oQMDtfGSXxY

Voor meer informatie of beelden neem contact op met TowelTV via 020-5206522.


Deel: ' Opnames spelprogramma Lingo bruut verstoord '
Lees ook