Gemeente Alphen aan den Rijn


Opnieuw ondertekening sponsorcontract project Theater/bioscoop

Op maandagavond 27 januari 2003 hebben burgemeester N.P.M. Schoof en de heer J. Vermeer van de Variant Groep in het Parktheater, tijdens een feestelijke bijeenkomst, een sponsorcontract getekend. Het contract is een overeenkomst tussen de Stichting Theatervoorziening Alphen en bouwonderneming "de Variant Groep" uit Alphen aan den Rijn. Variant sponsort 10 jaar de grote zaal van het Theater en betaald daarvoor 340.000,=. Daardoor is Variant hoofdsponsor van het Project Theater Bioscoop. De Stichting Theatervoorziening Alphen beheert voorlopig de sponsorgelden voor de ontwikkeling van het project Theater/bioscoop.

De gemeenteraad van Alphen aan den Rijn heeft als taakstelling vastgesteld dat 10% van de stichtingskosten van het theater met bioscoopzalen zal moeten worden betaald van de opbrengsten uit sponsorgelden. Met de ondertekening van dit contract is nu 75% van die taakstelling gehaald.

De bouw van het theater zal half maart 2003 starten met het intrillen van de damwanden. Omdat onder andere de bioscoopzalen ondergronds zullen worden gerealiseerd, zal ook voor dit complex een flinke bouwkuip moeten worden gegraven. Wanneer alles volgens planning verloopt zal de bouwkundig oplevering van het gebouw eind 2004 plaatsvinden. In het voorjaar 2005 zal kunnen worden begonnen met de try outs en op 1 september 2005 met de definitieve programmering.

De sponsors van het Project Theater Bioscoop zijn:
* De Variant Groep, bestaande uit: Raetwijck Bouwplan Ontwikkeling BV, Werkkracht BV, Variant Bouwonderneming BV
* Kluwer BV

* Zeeman Textielsupers B.V.

* Rabobank Alphen aan den Rijn

* N.V. Nuon

* Verenigde Bedrijven Krol B.V.

* Hoogvliet B.V.

* BDO CampsObers Accountants

* Reclamebureau DEGROEP

Persbericht 8, 28 januari 2003

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 28 januari 2003 laatste wijziging

Deel: ' Opnieuw ondertekening sponsorcontract project Theater/bioscoop Alphen '
Lees ook