Politie Midden- en West Brabant

Opnieuw twee aanhoudingen schietpartij Breda

Breda, 16 maart 2003

De politie van het district Breda heeft op vrijdag 14 maart en op zondag 16 maart 2003 opnieuw twee aanhoudingen verricht in de zaak van de schietpartij. Deze speelde zich vrijdag 14 maart 2003 rond 17.00 uur af op de Haagdijk in Breda. Het gaat hierbij om een 25-jarige man uit Rotterdam. Hij werd laat op de vrijdagavond aangehouden in zijn woonplaats. Uit het onderzoek bleek dat hij niet betrokken was en in de loop van de zaterdag werd hij in vrijheid gesteld.

Bij de tweede aanhouding, op zondag 16 maart 2003 vroeg in de middag, werd een 22-jarige man uit Breda aangehouden. Hij is inmiddels voorgeleid, ingesloten en wordt verhoord.

Een 23-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, die op vrijdagmiddag, direct na het incident werd aangehouden, zit nog steeds vast. De politie onderzoekt in welke mate hij betrokken is bij deze zaak.

Bij de schietpartij raakten een 67-jarige winkelier en zijn 35-jarige zoon uit Breda gewond. De toestand van de 67-jarige man is onveranderd, hij ligt nog steeds in het ziekenhuis. De zoon raakte lichtgewond. De politie werkt met 15 mensen aan de zaak.

Bron: Enny de Wit

Zoekwoorden:

Deel: ' Opnieuw twee aanhoudingen schietpartij Breda '
Lees ook