Persbericht – Oprichting Asbestshop


Eerste Nederlandse webshop met enkel producten om zelf asbest te verwijderen.

VALKENSWAARD, 20170508 -- Robert Peeters is recentelijk de eerste Nederlandse webshop gestart waarin enkel producten gekocht kunnen worden om zelf asbest te verwijderen. Deze webshop wordt aangevuld met een asbest bibliotheek waarin hij klanten voorziet van nuttige informatie omtrent de diverse aspecten van asbest.

"Dat is zo gedaan", dat moet Robert gedacht hebben toen werd gevraagd om te helpen met het afbreken van een schuurtje waarin asbesthoudend materiaal was verwerkt. Dit schuurtje, zich bevindend op grondgebied van de familie, was al enige tijd een doorn in het oog. Aan de rand van een weiland stond dit vervallen bouwwerk, dat eigenlijk al geruime tijd geen dienst meer deed.

Men zou verwachten dat richtlijnen voor het afbreken en deponeren van asbesthoudend materiaal door particulieren zonder meer te vinden zouden moeten zijn op het internet, juist omdat de overheid het doel heeft gesteld om Nederland per 2024 "asbestvrij" te hebben. Niets bleek minder waar. Het vinden van de juiste informatie bleek een absolute uitdaging. Een aantal essentiële vragen werden pas na intensief speurwerk beantwoord, waardoor Robert tot de volgende conclusie kwam: er is behoefte aan duidelijkheid omtrent het verwijderen van asbest door particulieren. Dit heeft hem doen besluiten om de Asbestshop op te richten, een centraal punt voor zowel informatievoorziening als een passend aanbod van alle benodigde hulpmiddelen.

[Oprichting Asbestshop met producten om zelf asbest te verwijderen]


De webshop is sinds het 2e kwartaal 2017 online en kan worden gevonden via www.asbestshop.nl


Deel: ' Oprichting Asbestshop met producten om zelf asbest te verwijderen '
Lees ook