Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 4-09-2001

Politieberichten district Eemland noord, 09.07 uur
Oproep getuigen overvalpoging

EEMNES Vrijdagavond 31 augustus vond rond half zeven een overvalpoging plaats op een benzinestation aan de Laarderweg. De recherche van het politiedistrict Eemland noord is op zoek naar getuigen die vrijdagavond rond half zeven in de buurt van het benzinestation waren. Zij kunnen bellen naar het politiebureau in Baarn, telefoon 0900-8844.

Vrijdagavond rond half zeven stapte een man, die zijn gezicht gedeeltelijk bedekt had, de winkel van het benzinestation binnen en eiste geld, waarbij hij het personeel met een mes bedreigde. Toen de overvaller zijn zin niet kreeg verdween hij in de richting van het fietstunneltje onder de A 27.

Signalement overvaller: blanke man, ongeveer 20-25 jaar, hij droeg een blauwe spijkerbroek en een zwart T-shirt.

Teveel alcohol

BAARN Maandagavond meldde een getuige dat op de Amsterdamsestraatweg een wel heel dronken man zijn auto in was gestapt en was weggereden. Op de Chopinlaan zagen surveillerende politiemensen de automobilist inderdaad slingerend rijden. Nadat zij de man, een 49-jarige inwoner van Baarn, hadden staande gehouden vond een blaastest plaats die niet lukte. Vervolgens vond op het politiebureau een ademanalyse plaats die aantoonde dat de man maar liefst 3,5 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd meteen ingenomen en proces verbaal is opgemaakt.

Deel: ' Oproep getuigen overvalpoging tankstation Eemnes '
Lees ook