Nighttown Rotterdam

ZO 25.04 JAMAI (G)

(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

Als een geboren performer wist hij met de kritiek van de strenge, doch rechtvaardige jury om te gaan en ontpopte zich met zijn opvallende verschijning als een waar idool. Op 25 april komt de brildragende rasentertainer Jamai naar Rotterdam om in Nighttown live op de planken te staan.

Niet iedereen maakt zo'n flitsende carrièrestart als de zestienjarige Jamai Loman, winnaar van Idols 2003. Sinds zijn glorieuze overwinning is hij in een mum van tijd uitgegroeid tot een van de grootste nationale sterren. Zo trad hij maar liefst negen keer op in een bomvol Ahoy', stond hij wekenlang op nummer 1 met zijn inmiddels viervoudig platina debuutsingle Step Right Up en kunnen we binnenkort zijn wassen evenbeeld bezichtigen in Madame Tussaud. Inmiddels is Jamai op toernee met zijn eigen show en zingt hij avond in, avond uit voor honderden fans. Nighttown slaat hij dan ook zeker niet over!

Jamai's optreden gaat gepaard met een lekkere disco. Zo'n middag kun je toch niet missen?

ZO 25.04 Jamai - live
Aanvang 13.30 uur
EUR 5,-
Voorverkoop bij Sounds, Plato en en Ticket Service

www.nighttown.nl / www.jamaimusic.nl

Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Ron Oudshoorn. T: 010-436 12 10 of E: ron@nighttown.nl

---- --

Zoekwoorden:

Deel: ' Optreden Jamai in Nighttown Rotterdam '
Lees ook