CUMQUAT INFORMATION TECHNOLOGY

Oracle Conferentie gedomineerd door Cumquat

Capelle aan den IJssel, 21 juni 2002 - Tijdens de Oracle Development Tools User Group (ODTUG) 2002 conferentie in Las Vegas, is Cumquat Information Technology wederom in de prijzen gevallen. Nadat eerder deze week bekend werd gemaakt dat Cumquat ook dit jaar de Editor's Choice Award had gewonnen, is Cumquat nu ook uitgeroepen tot winnaar van de Best Speaker Award.

Erwin Groenendal, CEO van Cumquat Information Technology is gekozen tot beste spreker. Het betreft de presentatie van zijn award winning paper: 'Oracle XML Developer's Kit for Java Scenic Drive'. De Best Speaker Award gaat naar de spreker die de inhoud van zijn presentatie op een zo duidelijk mogelijke manier weet over te brengen op het publiek.

8)'Het is een gave als je oplossingen voor complexe technische vraagstukken aangaande informatie systemen, door eenvoudig taalgebruik, zo helder kan weergeven als Erwin Groenendal in zijn presentatie heeft gedaan', zegt David Anstey, voorzitter van het ODTUG bestuur.

10)'Wij zijn erg blij met het winnen van de Best Speaker Award', aldus Erwin Groenendal. 'Het feit dat wij dit jaar twee van de drie awards hebben weten te winnen is een bevestiging van onze kennis en ervaring op het gebied van Oracle, XML en Java technologie.'

Ook vorig jaar viel Erwin Groenendal namens Cumquat in de prijzen. Hij werd toen uitgeroepen tot winnaar van de Editor's Choice Award. Deze award bleef dit jaar in handen van Cumquat. Het paper: 'PL/SQL - Java Race' van Martijn Hinten werd verkozen boven de 200 andere ingezonden papers.

Begin dit jaar werd Cumquat Information Technology door Oracle Nederland uitgeroepen tot winnaar van de Oracle Partner Award voor 'Business Excellence'.

Over Cumquat Information Technology
Cumquat Information Technology levert consulting, software engineering en education diensten en biedt een unieke combinatie van jarenlange ervaring op het gebied van Oracle applicatieontwikkeling en vooruitstrevende kennis van de nieuwste Oracle e-business technologie, XML en Java. Uitgangspunt van Cumquat is het inzetten van deze technologieën om bedrijfsprocessen te optimaliseren en marktkansen effectief te benutten: 'to take business beyond technology'.

Uitgebreide informatie over Cumquat en haar diensten kunt u vinden op het internet onder: www.cumquat.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Michiel Delissen
Sales & Marketing Manager
Cumquat Information Technology

T: +31 (0)10 288 1690
M: +31 (0)65 149 2572
E: michiel.delissen@cumquat.nl

21 jun 02 08:30

Deel: ' Oracle Conferentie gedomineerd door Cumquat '
Lees ook