CMG organiseert 'Oracle on Tour'

Oracle-specialisten ontmoeten elkaar tijdens themaweek

Amstelveen, 26 januari 1999 - Speciaal voor Oracle-specialisten en geïnteresseerde IT-ers, organiseert CMG een themaweek onder de naam 'Oracle on Tour'. Op 1, 2, 3 en 4 februari zullen vanaf 17.00 uur op verschillende locaties in Nederland avondbijeenkomsten plaatsvinden waarbij presentaties worden gegeven over toekomst, trends en projecten inzake Oracle-producten. De presentaties worden vorzorgd door Rob Creemers, IT-trendwatcher bij TechnoTrends en Morten Hjort, Marketing & Alliances Director bij Oracle Nederland. Een CMG-spreker vertelt over het werken bij CMG als Oracle-specialist, geeft uitleg over de expertise die CMG heeft op het gebied van Oracle en vertelt welke projecten de verschillende CMG-sectoren op Oracle-gebied uitvoeren.

De themaweek 'Oracle on Tour' begint op maandag 1 februari bij CMG in Rotterdam, in het gebouw Acacia aan de Kralingseweg 241-249. Op dinsdag 2 februari gaat de tour verder naar CMG in Den Haag, Lange Voorhout 3, vervolgens op woensdag 3 februari naar CMG in Utrecht, Nieuwekade 1, om op donderdag 4 februari te eindigen bij CMG in Amstelveen, Laan van Kronenburg
14.

Inschrijven kan via www.CMG.nl. Het programma ziet er als volgt uit:
* 17.00-18.00 uur: ontvangst;
* 18.00-18.15 uur: welkom en introductie door CMG;
* 18.15-19.00 uur: 'De genetwerkte samenleving' door Rob Creemers, trendwatcher bij TechnoTrends;

* 19.00-19.15 uur: pauze;

* 19.15-20.00 uur: 'Internet Computing' door Morten Hjort, Marketing en Alliances Director Oracle Nederland;

* 20.00-20.15 uur: pauze;

* 20.15-20.45 uur: 'De Oracle-specialist bij CMG' door CMG;
* 20.45-21.30 uur: informeel napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

'Oracle on Tour' sluit aan op het beleid van CMG om regelmatig open dagen te organiseren, vaak gecombineerd met een evenement. Tijdens deze dagen kunnen geïnteresseerden op informele wijze kennismaken met CMG, de sfeer proeven, presentaties bijwonen en direct antwoord krijgen op vragen over informatie- en communicatietechnologie in het algemeen en CMG in het bijzonder.

CMG
CMG is een toonaangevende Europese informatietechnologiegroep. CMG levert IT-diensten, consultancy en softwaresystemen aan cliënten over de gehele wereld. CMG is opgericht in 1964 en is nu actief in meer dan 40 landen vanuit vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Singapore en de USA. CMG is genoteerd aan de effectenbeurzen van Londen en Amsterdam. CMG heeft inmiddels meer dan 5.700 medewerkers en levert diensten en producten aan de financiële wereld en de marktsectoren transport, handel, industrie, energie, telecommunicatie en overheid. Verder is de Groep actief op het gebied van informatieverwerking met onder meer netwerken, salarisverwerking en personeelsinformatiesystemen. CMG stelt zich ten doel bij te dragen aan het succes van haar cliënten middels de kwaliteit van haar dienstverlening en van haar medewerkers. CMG'ers voelen zich sterk bij hun werk betrokken en dat is een verdere garantie voor het lange termijn succes van CMG en haar opdrachtgevers.

Deel: ' Oracle-specialisten ontmoeten elkaar tijdens themaweek '
Lees ook