Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Oracle standaardiseert op Enterprise Test-sofware van Mercury Interactive

Utrecht, juni 2002 - Oracle Corporation standaardiseert de Oracle E-Business Suite wereldwijd op de testsofware voor enterprises van Mercury Interactive. Deze test-reeks bestaat uit LoadRunner, software om de belasting te testen, WinRunner om functionele en regressietesten uit te voeren en TestDirector, applicatie om testmanagement uit te voeren.

Oracle zal van deze software gebruik maken om de prestaties en functionaliteit van de E-Business Suite van te voren te testen, zodat de sofware-leverancier een product aflevert die uitermate betrouwbaar en schaalbaar is. Daarnaast zal Oracle een bibliotheek van test-scripts opbouwen waarmee de implementatie en migratie voor toekomstige versies van E-Business Suite zal worden vergemakkelijkt. Mercury Interactive leidt hiertoe 1000 Oracle R&D-professionals op om gebruik te kunnen maken van de testsoftware.

Mercury Interactive en Oracle werken nauw samen in verschillende programma's om klanten robuuste en naadloos geintegreerde software te kunnen leveren. Onder meer als een Certified Solution Partner kan Mercury Interactive een beroep doen op een hoog serviceniveau, R&D support en training bij Oracle. Ook heeft Mercury Interactive toegang tot de meest recente applicatie-versies van Oracle. Daardoor verkrijgen Oracle-klanten de zekerheid dat hun bedrijfskritische systemen op constante kwaliteit blijven presteren zodra ze migereren naar de Oracle E-Business Suite.

Oracle
Oracle is de grootste leverancier van enterprise software ter wereld. Meer informatie is te vinden op de website www.oracle.com.

Mercury Interactive
Mercury Interactive is sinds 1989 internationaal leverancier van oplossingen voor het continu en geautomatiseerd volgen, testen en analyseren van de prestaties van webapplicaties en bedrijfs-informatiesystemen. De automatische testsoftware en de ondersteunende diensten van het bedrijf helpen bedrijven bij het realiseren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige applicaties. Over de hele wereld zetten gebruikers de oplossingen van Mercury Interactive in om de kosten van apparatuur en de operationele kosten te minimaliseren om zo hun concurrentie-positie significant te verbeteren. Mercury Interactive heeft ruim 10.000 gebruikers, waaronder ontwikkelaars en gebruikers van B2B en B2C e-business systemen, Internet Service Providers (ISP's) en Application Service Providers (ASP's). Uit cijfers van het internationale markt-onderzoeksbureau IDC blijkt dat Mercury Interactive met een aandeel van 45% veruit marktleider is op het gebied van geautomatiseerde testtools.
Mercury Interactive heeft het hoofdkantoor in Sunnyvale (Californië) en vestigingen in meer dan 20 landen. De aandelen van het bedrijf staan onder de naam MERQ genoteerd aan de Nasdaq National Market. Meer informatie over Mercury Interactive is te vinden op www.mercuryinteractive.nl.

Zoekwoorden:

Deel: ' Oracle standaardiseert op Enterprise Test-sofware van Mercury Intera.. '
Lees ook