Ingezonden persbericht


Persbericht
Amsterdam, 13 maart 2013

Orange Business Services verbetert Security as a Service-portfolio

SafeNet's authenticatiedienst levert een extra beveiligingslaag in een cloud-model door multifactor authenticatie

Orange Business Services heeft de Security as a Service-portfolio verbeterd door het aan te vullen met een cloud gebaseerde en veilige authenticatiedienst van SafeNet, een wereldwijde leider in databescherming.

Door Orange Business Services's veilige authenticatiedienst aan te vullen met SafeNet's authenticatiedienst, kan Orange zakelijke klanten een extra beveiligingslaag aanbieden bij toegang tot bedrijfsdata of cloud services. Klanten kunnen dezelfde verenigde en beveiligde multifactor verificatiegegevens gebruiken om toegang te krijgen tot virtuele private netwerken of cloud-diensten zoals Google Apps, Salesforce.com en andere cloud gebaseerde bedrijfsapplicaties en infrastructuren.

"Bedrijven willen graag gebruik maken van de voordelen die cloud-diensten met zich meebrengen zoals kostenbesparing. Tegelijkertijd zien veel bedrijven security als bijkomend strategisch belang waar zij niet omheen kunnen en zich zorgen over maken," zegt Nicolas Furgé, Head Security Business Unit Orange Business Services. "Met deze nieuwe, flexibele en aanpasbare authenticatiedienst krijgen bedrijven het beste van twee werelden: de beveiliging wordt verbeterd en hun operationele of administratieve kosten gaan significant omlaag."

Bedrijven doen hun voordeel met Secure Authentication, deze veilige authenticatiedienst, door gebruik te maken van Orange's marktleidende multifactor authenticatie die in een cloud-model wordt aangeleverd. Naast de inherente cloud computing-attributen zoals eenvoud, flexibiliteit en hoge prestaties, profiteren klanten ook van het maandelijke betalingsysteem per gebruiker in plaats van vooraf belangrijke investeringen in hardware of software te moeten doen.

"Tegenwoordig staan dienstverleners onder behoorlijke druk doordat zij zakelijke klanten een breed aanbod met steeds betere beveiliging moeten kunnen bieden, maar zonder de hoge kosten die gepaard gaan met de implementatie en ondersteuning van deze diensten," zegt Neil Hollister, vice president, Global Service Providers, SafeNet Inc. "Wij verheugen ons over de partnerschap met Orange Business Services en onze levering van de SafeNet authenticatiedienst. Hiermee kan Orange Business Services klanten de voordelen van een cloud-omgeving aanbieden, maar met het nodige gemak om te garanderen dat gevoelige data in de nieuwe virtuele werkomgeving veilig is."

Over SafeNet, Inc.
SafeNet, Inc., opgericht in 1983, is een van de grootste bedrijven op het gebied van informatiebeveiliging ter wereld. Toonaangevende organisaties wereldwijd vertrouwen op SafeNet voor de bescherming van hun meest gevoelige data. De datacentrische benadering van het bedrijf richt zich op de bescherming van informatie gedurende de gehele levenscyclus: van het datacenter tot in de cloud. Meer dan 25.000 klanten in commerciële ondernemingen en overheidsinstellingen vertrouwen op SafeNet voor de bescherming van, en de toegang tot gevoelige gegevens, het verminderen van risico's, het toezien op naleving en het beveiligen van virtuele en cloud-omgevingen.

Over Orange Business Services
Orange Business Services, de tak van France Telecom-Orange gespecialiseerd in B2B-diensten, is een toonaangevende wereldwijde integrator van communicatieoplossingen voor multinationals. Met 's werelds grootste, naadloze netwerk voor spraak en data dekt Orange Business Services 220 landen en gebieden met lokale ondersteuning in 166 landen. Met een uitgebreid pakket van communicatiediensten zoals cloud computing, enterprise mobility, M2M, security, unified communications, videoconferencing en breedband levert Orange Business Services wereldwijd een best-in-class klantervaring. Duizenden enterprise-klanten en 1,4 miljoen mobiele datagebruikers vertrouwen op het internationale platform van Orange Business Services voor hun communicatie en hun bedrijfsvoering. Orange Business Services werd vier keer uitgeroepen tot Best Global Operator tijdens de World Communication Awards. Ga voor meer informatie naar www.orange-business.com.

France Telecom-Orange is een van 's werelds toonaangevende telecommunicatieaanbieders met een omzet van 43,5 miljard euro in 2012 en op 31 december 2012 wereldwijd 170.000 medewerkers. Orange is het unieke merk van de Groep voor internet, televisie en mobiele diensten in de meeste landen waarin het bedrijf actief is. France Telecom (NYSE:FTE) is genoteerd aan de Euronext te Parijs (compartiment A) en aan de New York Stock Exchange.

Orange en alle overige product- of dienstennamen van Orange die in dit artikel worden vermeld zijn handelsmerken van Orange Brand Services Limited, Orange France of France Telecom.

Deel: ' Orange Business Services verbetert Security as a Service-portfolio '


Lees ook