Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Geachte mevrouw, mijnheer,

GRANTIQUE ROTTERDAM / INTERNATIONALE KUNST- & ANTIEKBEURS.

ORGANISATIE HEEFT HET VOLSTE VERTROUWEN IN DE TOEKOMST.

Eerdere berichten dat sommige deelnemers van de PAN dit jaar minder goed verkocht hebben en het feit dat de Nederlands Kunst- & Antiekdagen niet geslaagd waren, zien de organisatoren van Grantique als te verwaarlozen. . . Natuurlijk, na 11 september is er wat veranderd, de AEX ging naar beneden, veel ouderen werden huiverig. Dit heeft vooral negatieve invloed gehad op de verkoop van de duurdere stukken.

Expertise leert dat juist veel jonge ondernemers wederom wel goed hebben verkocht, de contemporary art verwisselde vlot van eigenaar. Vooral de jonge twee-verdieners investeerde in kunst en ook antiek voor hun nieuwe huis en/of kantoor.

Juist in Rotterdam heeft de organisatie vier jaar geleden GRANTIQUE opgezet, als een jonge uitdagende kunst- & antiekbeurs. Het zijn dan ook vaak de kinderen van de gevestigde kunst- & antiekhandelaren, de nieuwe ondernemers uit de Benelux, die daar exposeren. Zij zijn zeer succesvol, hun aantal groeit jaarlijks en kijken met verlangen uit naar Rotterdam.

De afgelopen jaren werd GRANTIQUE steeds meer bezocht door de jonge tweeverdieners die het prettig vinden vakkundig geïnformeerd te worden door enthousiaste leeftijdsgenoten. Zij hebben wél vertrouwen in de toekomst en laten zich niet afschrikken.

Wat kunt u verwachten: een ruim opgezette beurs niet alleen op een unieke locatie, de voormalige vertrekhallen van de H.A.L., thans genaamd Cruise Terminal R'dam aan de Wilhelminakade op de Kop van Zuid, maar ook de aankleding van de paden, pleinen en het restaurant met uitzicht op de Maas zijn bepalend voor de gezellige sfeer.

ANTIEK.
Gerenommeerde antiquairs uit de Benelux. Betaalbaarheid komt op de eerste plaats.

CONTEMPORARY ART.
Een gedurfd pakket wordt getoond door vooraanstaande galeries.

RESTAURATIE PAVILJOEN.
Diverse specialisten laten zien hoe kunst en antiek vakkundig hersteld kan worden.

LUXURY WINE AND SIGARS.
Promotie van exclusieve cognacs, portwijnen en sigaren aan de entree.

OPENINGSTIJDEN.
Grantique is geopend van 25 nov. t/m 2 dec.
ma-vr. 13.00 - 22.00 uur, za-zo 11.00 - 18.00 uur.

KAARTVERKOOP.
Kaarten à fl. 20,- p.pers. 's avonds na 18:00 uur fl. 15,-, groepskorting vanaf 15 personen. Pas 65+, CJP, MJK fl. 15,-.

Info: Allure Producties +31 (0) 70 - 361.49.59.
Email: Allure.producties@wolmail.nl

(Digitaal fotomateriaal van diverse voorwerpen is op aanvraag beschikbaar.)

Deel: ' Organisatie Grantique heeft volste vertrouwen in toekomst '
Lees ook