Organisaties halen hoger rendement uit opleidingsbudget


Marosel helpt organisaties hun opleidingsbeleid in te richten

MAARSSEN, 20120704 -- In deze crisistijd besparen veel organisaties op opleidingen, en daarmee op de kennisontwikkeling van hun personeel. Maar is dat wel zo verstandig? Als zij iets verder vooruit kijken, zien zij dat de komende vergrijzing in korte tijd leidt tot een flink verlies van kennis en ervaring. Het werven van nieuw, en vooral geschikt personeel wordt dan moeilijker, doordat het aanbod schaarser wordt. Nu is dus hét moment om te investeren in goed personeel. Marosel, specialist in opleidingsmanagement, advies, detachering en projecten, biedt hierin een oplossing.

Marosel als partner

Of het nu gaat om een enkele training, advies over opleidingsbeleid of de volledige uitbesteding van het opleidingsmanagement: Marosel helpt organisaties hun doelstellingen te behalen. Een gedegen inrichting en vooral uitvoering van een opleidingsbeleid is een tijdrovende zaak. Marosel richt het opleidingsbeleid van organisaties in. En neemt hen desgewenst ook de uitvoering uit handen. Zo hebben zij altijd de perfecte match tussen de opleidingsvraag en het -aanbod.

Hoger rendement

Marosel werkt samen met tal van opleiders. Hierdoor profiteren organisaties van een hoger rendement. Directeur Ellen Miedema-Fuld licht toe: “Marosel kan organisaties uitstekend ondersteunen om zoveel mogelijk rendement uit hun opleidingsbudget te halen, tegen zo laag mogelijke kosten. Dat is, zeker in een tijd als deze, een prima oplossing. Wij nemen onze relaties het opleidingsmanagement uit handen en het management houdt meer tijd over om hun eigen mensen goed te ondersteunen.”

Nieuwe huisstijl

Vanaf 1 juli heeft Marosel een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Het beeldmerk in het logo benadrukt de helpende hand die Marosel organisaties toesteekt. Samenwerking staat hierin centraal. Samenwerking met de klant en samenwerking met opleiders. Op www.marosel.nl  kunnen organisaties nu nog gemakkelijker het aanbod van Marosel vinden en kijken welke samenwerkingsvorm het beste bij hun past.


Deel: ' Organisaties halen hoger rendement uit opleidingsbudget '
Lees ook