Persbericht

Rotterdam, 22 mei 2002

Oriëntatie Bedrijfsfilms steeds breder on line beschikbaar Yourfuture.tv sluit samenwerking met Careera

Yourfuture.tv heeft onlangs een samenwerking gesloten met Careera.nl, de sollicitatieportal voor young professionals. Op Careera.nl zullen nu ook de bedrijfsfilms, die Yourfuture.tv produceert en via zijn eigen site (www.yourfuture.tv) en informatiezuilen aanbiedt op universiteiten en hogescholen, te zien zijn. Met de samenwerking breidt Yourfuture.tv opnieuw de toegangsmogelijkheden voor het bezichtigen van de bedrijfsfilms uit. De films van Yourfuture.tv zijn inmiddels ook te zien via de sites van Integrand, Carrierecontact en binnenkort op die van STEP In-house dagen. Op deze manier kunnen studenten zich via vele websites aan de hand van videopresentaties oriënteren op de arbeidsmarkt.

Volgens directeur Olaf Lawerman is de samenwerking met Careera een nieuwe belangrijke stap voor Yourfuture.tv. "De arbeidsmarktfilms die we produceren zijn uniek in hun soort. We richten ons op studenten en laten echt zien hoe hun werkdag eruit ziet, wie hun collega's zijn en welke mogelijkheden ze hebben. Kortom, we brengen de cultuur van een bedrijf in beeld. Studenten vinden informatie over die cultuur belangrijk in hun keuze. Deze films zijn als streaming video nu ook
on line te zien en samenwerking met carrièresites betekent dat nog meer starters hier toegang toe hebben."

Voor Careera betekent het beschikbaar maken van de yourfuture.tv films een verruiming van de mogelijkheden van de site. Volgens Ference Liszkay, directeur van Careera is het internet een ideaal medium om hoogopgeleiden te voorzien van actuele, veelzijdige en gerichte arbeidsmarktinformatie met betrekking tot onze klanten, de bedrijven. "Dit is een groot voordeel ten opzichte van de statische jaarboeken waarin informatie al na een aantal maanden verouderd kan zijn. Ik geloof in videobeeld als een toegevoegde waarde voor oriënterende studenten en pas afgestudeerden."

Info Pinnacle zal in de nabije toekomst met meer carrièreportals afspraken maken over het kunnen aanbieden van de content van Yourfuture.tv.

Zoekwoorden:

Deel: ' Oriëntatie Bedrijfsfilms steeds breder on line beschikbaar '
Lees ook