Orion mag HBO-getuigschriften verstrekken

Amsterdam, 4 november 1999

Orion IT-Opleidingen, onderdeel van TTP Groep, heeft op maandag 1 november 1999 een samenwerkingsovereenkomst getekend met Opleiding en Ontwikkeling Breda b.v.
Gezamenlijk zal een aantal reguliere HBO-opleidingen worden aangeboden, waaronder tweejarige opleidingen (Bedrijfskundige) Informatica. Hiermee heeft Orion de mogelijkheid verworven om als eerste commercieel opleidingsinstituut in Nederland HBO-getuigschriften te verstrekken op het gebied van (Bedrijfskundige) Informatica.

Orion is gespecialiseerd in functiegerichte IT-opleidingen en omscholingstrajecten. De organisatie heeft een leidende marktpositie op het gebied van Computer Based Training (CBT) en Distance Learning (DL). De omzet van Orion bedraagt NLG 4,5 miljoen (1998). Orion heeft 23 medewerkers en opleidingscentra in Amsterdam, Arnhem, Groningen, Rotterdam en Utrecht. TTP Groep heeft per 14 oktober 1999 alle aandelen van Orion verworven.

TTP Groep is actief in detachering, projectmanagement, werving & selectie en opleiding van IT-specialisten. TTP Groep, met een omzet van ruim NLG 32 miljoen (1998) en circa 500 medewerkers, kondigde eerder dit jaar aan zich voor te bereiden op een beursgang.

Deel: ' Orion mag vanaf nu HBO-getuigschriften verstrekken '
Lees ook