Ingezonden persbericht


OTG Software certificeert OPSLAG en archivering oplossingen voor de nieuwste Plasmon Libraries


-- OTG behoudt vooraanstaande positie door klanten de grootste reeks opties voor opslag automatisering te bieden --

Rockville, Maryland (Verenigde Staten)- 14 september-OTG Software, Inc. (NASDAQ: OTGS), koploper op het gebied van on line gegevens opslag en toegang, e-mail management oplossingen, heeft vandaag de ondersteuning voor Plasmon s nieuwste reeks bibliotheken voor verwisselbare gegevensopslag aangekondigd. Dankzij de OTG certificering van Plasmon s bibliotheken beschikken klanten over de flexibiliteit om te kiezen uit een reeks automatiseringsproducten die tegemoet komen aan specifieke opslag behoeften voor belangrijke zakelijke applicaties.

Met de certificatie van onze producten voor Plasmon s vooraanstaande tape en optische libraries kunnen wij onze OTG oplossingen aanbieden op nieuwe markten, stelt Peter Smails, Vice President Product Management bij OTG Software. Onze opslag en archiveringsoplossingen vormen een perfecte aanvulling op verwisselbare opslag automatisering en bieden een feitelijk onmiddellijke toegang tot missie kritische gegevens."

De reeks G-Series (Magneto-Optical) van Plasmon gecertificeerd voor OTG s DiskXtender 2000 en ArchiveXtender ondersteunt het behoud van zakelijke continuïteit en gereguleerde compatibiliteit voor elektronische inhoud. Plasmon s revolutionaire nieuwe architectuur biedt IT professionals de grootste capaciteit die momenteel op de markt verkrijgbaar is, nieuwe standaarden voor prestaties, betrouwbaarheid en praktisch gebruik. De oplossing van OTG en Plasmon is ideaal voor professionele toepassingen in de financiële markt, de medische markt en de overheidsmarkt, waarbij lange termijn archivering van belangrijke data en snelle naadloze toegang tot deze data vereist zijn.

De productreeks LTO Ultrium van Plasmon verenigt automatiserings technologie van de laatste generatie met IBM s Ultrium tape drives die hoge performantie Storage Area Network (SAN) en Network Attached Storage (NAS) connecties bieden. OTG heeft de LTO 100.6 gecertificeerd voor DiskXtender 2000 en zal gebruikers van bibliotheken van Plasmon voor zowel LAN omgevingen als SAN omgevingen ondersteunen met een verbeterd beheer van zakelijke informatie en toepassingen.

De certificatie van deze Plasmon bibliotheken door OTG brengt het totale aantal apparaten dat door OTG s opslag oplossingen wordt ondersteund op 775. Wij zijn zeer verheugd over OTG s certificatie van onze bibliotheken aldus Kelly Scharf, Director Product Management bij Plasmon, De combinatie van enerzijds OTG s vermogen om bestaande investeringen toegevoegde waarde te geven dankzij transparante toegang en oneindige opslag en anderzijds Plasmon s aanbod van bibliotheken met verwisselbare media, biedt gebruikers de mogelijkheid missie kritische gegevens op te roepen op het moment dat ze deze het meest nodig hebben.

Over OTG Software

Het hoofdkantoor van OTG Software is gevestigd in Rockville, Maryland (Verenigde Staten). OTG Software assisteert bedrijven bij het opslaan, beheren en toegang krijgen tot de informatie die nodig is om beter te kunnen samenwerken en concurreren. OTG s XtenderSolutions® virtualiseren de opslag van alle types gegeevensa, zoals bestanden, berichten en databases, terwijl er tegelijkertijd transparante toegang wordt geboden en de totale kosten van eigendom worden gereduceerd. OTG s applicatie georiënteerde aanpak ondersteunt de gehele informatie keten, met open architectuur oplossingen voor zowel afdelingen als gehele bedrijven waarmee bestaande infrastructurele investeringen optimaal kunnen worden benut. De producten van OTG Software worden wereldwijd door meer dan 15.000 organisaties gebruikt en zijn beschikbaar via een netwerk van meer dan 450 VARs, distributeuren en OEMs.

Infinite Storage. Immediate Access." www.otg.com

##

Dit persbericht bevat voorspellingen zoals aangeduid in de federale Amerikaanse wet Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Statements andere dan statements gebaseerd op historische feiten worden aangeduid als informatie van voorspellende aard. Zonder afbreuk te doen aan het voorgaande worden verwijzingen naar toekomstige groei en expansie beschouwd als zijnde van voorspellende aard, en zijn woorden zoals "anticipeert", "gelooft", "kan", "schatting", "verwachten", "bedoelen", "zou kunnen", "zou moeten", "zullen" en "zouden kunnen" en andere vormen van deze en vergelijkbare woorden bedoeld om informatie van voorspellende aard aan te duiden. Het is aan te raden statements die deze woorden bevatten zorgvuldig te lezen omdat deze betrekking hebben op onze toekomstverwachtingen, projecties van onze toekomstige bedrijfsresultaten en financiële positie of andere informatie van voorspellende aard bevatten. Het is mogelijk dat er gebeurtenissen in de toekomst plaatsvinden die wij niet afdoende kunnen voorspellen of beïnvloeden. Alle voorspellingen zijn onderhevig aan bepaalde risico's en onzekerheden die ten gevolge zouden kunnen hebben dat onze feitelijke resultaten materieel afwijken. Deze risico's en onzekerheden hebben betrekking op: (i) het vermogen gekwalificeerd technisch en ander personeel aan te trekken en te behouden in markt met een zeer grote concurrentie (ii) marktacceptatie van onze nieuwe en toekomstige producten, (iii) de groei en de adaptiegraad van Windows NT, Windows 2000, UNIX en Linux (iv) toenemende concurrentie en (v) ons vermogen onze groei vast te houden en te beheren. Wij zijn niet verplicht deze informatie bij te werken, te actualiseren of uit te breiden. Voor aanvullende informatie over risicofactoren die van invloed kunnen zijn op onze toekomstige resultaten verwijzen wij u naar de bespreking van Risk Factors in ons Annual Report on Form 10-K voor het jaar dat afliep op 31 december 2000, gearchiveerd bij SEC op 7 maart 2001 en ons Quarterly Report on Form 10-Q voor het kwartaal dat afliep op 30 juni 2001, gearchiveerd bij SEC op 13 augustus 2001.

Over Plasmon

Plasmon PLC werd in 1987 opgericht en is een international opererend bedrijf in de data-opslagmarkt. Het bedrijf is gespecialiseerd in removable data storage technologie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Groot-Brittannië. De architectuur van Plasmon's configuraties biedt de hoogste vorm van automatische flexibiliteit dankzij de implementatie van 12-inch TrueWORM (één keer schrijven, vele malen lezen), 5¼ inch MO (magneto-optische), LTO-Ultrium, Super DLT, CD-ROM/CD-R, DVD-RAM, DVD-R.

Plasmon levert eveneens media, ondersteunende software en NAS oplossingen.

Naast het hoofdkantoor in Groot-Brittannië en operationele vestigingen door heel Europa en de VS, heeft het bedrijf ook productiefaciliteiten in Groot-Brittannië en in de Verenigde Staten (Colorado en Minnesota). Het hoofdkantoor en European Sales and Marketing van Plasmon zijn gevestigd op: Whiting Way, Melbourn, Royston, Hertfordshire SG8 6EN; tel: +44 (0)1763 262963 fax: +44 (0)1763 264444. http://www.plasmon.co.uk. e-mail: sales@plasmon.co.uk

Plasmon producten worden verkocht aan OEM's en distributiekanalen en via VAR. Plasmon Persinformatie:
Sally Fisher, Marketing Communication Manager, Europe Plasmon Data
Tel. +44 (0)1763 262963
sfisher@plasmon.com

Perscontacten:
Lilian van Tongerlo
Public Relations
Mills Hughes & Partners
Tel.: +31 (0)40 2651024
E-mail: lilian@mills-advertising.com Internet: www.mills-advertising.com

Deel: ' OTG Software certificeert opslag en archivering oplossingen '
Lees ook