Oud Arlesteyn terug op “het nest”


OUDEWATER, 20140624 -- Zoals de beroemde ooievaar terugkeert zo is ook Adviesbureau Oud Arlesteyn, gespecialiseerd in het verzorgen van management, advies en trainingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en MVO, sins 24 juni weer terug in Oudewater na een periode in Montfoort gevestigd te zijn geweest.

We zijn in gesprek met directeur Rob van der Poel . Deze Oudewaterse ondernemer is zojuist verhuisd met zijn bedrijf Oud Arlesteyn naar Oudewater. “Ik ben weliswaar ‘import’ maar ik woon hier inmiddels wel alweer ruim 30 jaar, en met veel plezier. En ik ben getrouwd met een Schoonderwoerd dus dat geeft veel kennis van het reilen en zeilen van de inwoners en ondernemers.”

Via het netwerk kwam deze prachtige zichtlocatie in de binnenstad van Oudewater onder de aandacht van van der Poel. “Deze locatie is in niets te vergelijken met de plek waar we vandaan komen. Waar we voorheen op een industrieterrein ‘achter de schermen’ zaten, staat dit prachtige historische pand vol in het zicht. Een pure A-locatie! Overigens met de A van Arco want de prettige samenwerking heeft ervoor gezorgd dat we zeer snel ons nieuwe onderkomen konden betrekken.” 

Oud Arlesteyn, gespecialiseerd in het verzorgen van management, advies en trainingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en MVO, kan op de nieuwe locatie voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard en voelt zich gestimuleerd door de schitterende omgeving. Het dienstenpakket van dit gerenommeerde bureau bevat naast de bekende advisering en begeleiding in certificering volgens ISO 9001 en VCA ook trainingen in auditvaardigheden. Tevens verzorgen ze de (arbo)verplichte producten zoals een RI&E, zowel in de regio als elders in Nederland.

“Bovendien”, vult Rob aan: “wie wil er nu niet in 400 jaar oud pand getraind worden?”


Deel: ' Oud Arlesteyn terug op “het nest” in Oudewater '
Lees ook