Politiebericht Eindhoven 31-08-2001
2e Persbericht van vrijdag 31 augustus 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Fietser pakt tas
Een 40-jarige Eindhovense vrouw is vrijdag om 9.00 uur haar tas kwijt geraakt op het Fellenoordpad. De vrouw liep daar ter hoogte van het Eindje. Zij had een schoudertas bij zich. Een fietser naderde haar van achteren en rukte de tas van haar schouder. Hij fietste met de tas, waarin een portemonnee met fl. 150,= zat, weg.

Eindhoven: Beeldjes bij graf weggenomen
Vanaf een graf op het kerkhof aan de Groenewoudseweg zijn donderdag enkele beeldjes gestolen. De beeldjes stonden bij het graf van een kind. Het gaat om een beeldje van Sneeuwwitje en de zeven dwergen, een paddestoel en een mol. De beeldjes hebben vooral emotionele waarde.

Eindhoven: Man met vervalst paspoort aangehouden

In een uitzendbureau aan de Keizersgracht is vrijdag om 13.35 uur een 29-jarige Eindhovenaar van Ethiopische nationaliteit aangehouden. De man legitimeerde zich met een kopie van een paspoort. Dit bleek vervalst te zijn. Hij gebruikte ook een valse naam. De man bleek het paspoort van een landgenoot geleend te hebben en daarop zijn eigen pasfoto bevestigd te hebben. Daarvan had hij een kopie gemaakt. Hij gebruikte daarom ook de naam van zijn landgenoot.

Helmond: Auto weg
Vanaf de Marslaan is donderdagavond een witte Mercedes Benz 208D met het kenteken VN-46-FH gestolen.

Son: Shovel uitgebrand
Op een bouwterrein aan de Ockhuizenweg is in de nacht van donderdag op vrijdag een shovel uitgebrand. Een werkkeet die in de buurt van de shovel stond liep brandschade op. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk.

Someren: Autodiefstal
In de nacht van donderdag op vrijdag is vanaf de Lijestraat een rode Volvo 440GL met het kenteken DP-GB-24 gestolen.

Eersel: Rood licht
Vrijdagmorgen is een roodlichtcontrole gehouden op de kruising Provincialeweg Kervel Nieuwstraat. Er zijn 11 bekeuringen uitgeschreven.

Asten: Overleden man in weiland gevonden
Vanmiddag omstreeks 13.50 uur kreeg de politie een melding dat in een weiland aan de Berken in de gemeente Asten een gewonde man zou liggen. In de wei stonden enkele jonge koeien en een stier. Bij aankomst van de politie bleek dat het slachtoffer diverse verwondingen had en reeds was overleden. Het slachtoffer is een 67-jarige inwoner van Ommel. Of de verwondingen zijn ontstaan voor of na het overlijden van de man is niet duidelijk. Uit onderzoek is gebleken dat van enig misdrijf geen sprake is.

Deel: ' Oude man dood aangetroffen in weiland met stier te Asten '
Lees ook