Oude verflagen kun je nu droog wegborstelen


Verfstripper van Alabastine

NEDERLAND, 20080704 -- Wie houten voorwerpen zoals meubels en trappen wil veranderen met een nieuw kleurtje verf of bijvoorbeeld vernis, zal eerst de oude lagen moeten verwijderen. Alabastine heeft daarvoor iets makkelijks bedacht: Ultra Verfstripper. Dat is oude verf gewoon droog wegborstelen. Veel slimmer dan traditionele en agressieve afbijtmiddelen die slijmerige resten geven en waarbij moeilijk bereikbare plaatsen de klus erg moeilijk maken.

De revolutionaire DRY-TEC technologie van de Verfstripper maakt verflagen los van hun ondergrond. Na een droogtijd van 6 uur blijkt de verf te zijn omgevormd tot een droog laagje dat alleen nog moet worden weggeborsteld. Zo ontstaat een droge, schone ondergrond. De verfresten kunnen gewoon bij het huisvuil. Bovendien is schrapen of krabben niet nodig, dus je hoeft ook niet bang te zijn dat hout wordt beschadigd.
Behalve makkelijk is de Verfstripper ook nog effectief, want tot 15 verflagen kunnen in n keer worden verwijderd. En tenslotte is het product veiliger in gebruik doordat het geen methyleen chloride bevat. Het is dus minder schadelijk voor mens en milieu.

Alabastine Verfstripper is uitermate geschikt voor bewerkelijke houten deuren, kozijnen, meubels en trappen. Zelfs eikenhouten keukenkastjes kunnen ermee worden voorzien van een make-over. Verkrijgbaar bij elke bouwmarkt en doe-het-zelfzaak, 14,99.


Deel: ' Oude verflagen kun je nu droog wegborstelen '
Lees ook