Casema

Den Haag, 30 mei 2002

Oudste kabelaar ondertekent contract met jongste ondernemer van Nederland

Directeur Henk de Goede ondertekende kortgeleden een dealerovereenkomst met Ben Woldring, de jongste ondernemer van Nederland. Bencom BV, het bedrijf waar Ben Woldring eigenaar van is, biedt onze Wanadoo Cable internetproducten aan op zijn site www.internetten.nl.

Ben Woldring is al sinds zijn dertiende jaar een van de topondernemers in Nederland en is o.a. bekend geworden door zijn telefoontarieven vergelijkingssite Bellen.com. De samenwerking tussen hem en de oudste kabelaar van Nederland is om een aantal redenen uniek. Internetten.nl is namelijk de eerste internetsite waar bezoekers zich online kunnen inschrijven voor de Wanadoo Cable internetproducten van Casema. Verder is het op Internetten.nl mogelijk om een vergelijking van alle internetproviders in Nederland te maken en kan de bezoeker d.m.v. het invoeren van een postcode bekijken welke ADSL- en kabelaanbieders in de desbetreffende woonplaats hun diensten aanbieden. Als vervolgens uit de postcodecheck blijkt dat Casema haar producten daar aanbiedt, kan de bezoeker zich direct aanmelden als nieuwe abonnee. De orders worden dan door Bencom elektronisch aangeleverd bij Casema.

Casema
Het in Den Haag gevestigde Casema is met 1,35 miljoen huishoudens als klant, een toonaangeven-de Nederlandse kabelexploitant. In haar 30 jarig bestaan is Casema verantwoordelijk geweest voor onder andere de totstandkoming van standaardisatie binnen de Europese 'kabelmarkt' en een groot aantal technologische vernieuwingen op het gebied van kabeltelevisie. Casema levert via haar moderne netwerk naast kabeltelevisie een scala aan andere elektronische diensten en producten, waaronder: internet, zakelijke telefonie, datacommunicatie, digitale televisie en alarmering. Casema is een dochter van France Telecom.

Deel: ' Oudste kabelaar ondertekent contract met jongste ondernemer van Nede.. '
Lees ook