Outhouse Festival


1 September 2007

SOEST, 20070730 -- Op de allermooiste festivallocatie van Nederland presenteren The Black Lodge en Full Spectrum op zaterdag 1 september 2007 het Outhouse festival.

De insteek van Outhouse is om een paar heel goede artiesten uit te nodigen die lekker de ruimte krijgen in het wonderschone openluchttheater Cabrio. Verdeeld over twee areas betekent dat een dag vol warme techno, house, electro en minimal middenin de bosrijke entourage van de Soester Duinen.

Op de opvallend groen uitgevallen line-up staan dit jaar live-optredens van electrogoeroe Legowelt en het Amersfoortse talent Qbical. Daarnaast staan er dj-sets gepland van niemand minder dan bioloog, boswachter Dominik Eulberg uit Duitsland, de gemaskerde feestarts Dr. Lektroluv uit Belgi, Hollands technotrots Steve Rachmad en Full Spectrum resident Michael von L. (a.k.a. Ille Bitch). Het tweede podium is de gehele dag volledig in handen van het 030303 Soundsystem. Samen met een greep uit hun grote colonne bevriende artiesten (verwacht o.a. Funckarma en Cosmic Force) houden ze het ware acidgevoel in ere.

Vanaf 14.00 in de middag tot 24.00 in de nacht kun je terecht in het tussen Soest en Soestduinen gelegen openluchttheater. Dat betekent dus in 10 uur tijd ruim baan voor 6 artiesten. Toch een aanzienlijk contrast met een hoop overgeboekte festivals. Voor de entreeprijs van slechts vijftien euro in de voorverkoop hoef je het in ieder geval niet te laten...

www.outhouse.nl / www.fullspectrum.nl

Zaterdag 1 september
Dominik Eulberg (Traum, GER)
Dr. Lektroluv (541, BEL)
Steve Rachmad (Sino)
Legowelt LIVE (Bunker)
Michael von L. (Full Spectrum)
Qbical LIVE (Manual)
030303 Soundsystem (Marguerita)
14.00 - 24.00
Openluchttheater Cabrio - Soesterbergsestraat 140 - Soest
Voorverkoop: 15,- (www.outhouse.nl / VVV Soest / Dada Dance Amersfoort / Plato Utrecht) Deurverkoop: 20,-


Deel: ' Outhouse Festival in Openluchttheater Cabrio, Soest '
Lees ook