Overal de hartslag van je ongeboren kindje zien en horen met BabyWatch


HOUTHALEN, België, 20140103 -- De periode van zwangerschap is voor aanstaande moeders, en vaders, een spannende tijd. Bij het bezoek aan de verloskundige rond de twaalfde week, horen de ouders voor het eerst de hartslag van hun ongeboren kind. In de periode daarna is er vaak onzekerheid over of alles nog wel goed gaat. Met de introductie van de BabyWatch komt er een eind aan deze onzekerheid omdat nu thuis de hartslag van het kindje te horen en te meten is.

BabyWatch introduceert een nieuwe dimensie in de beleving van de zwangerschap. Niet alleen voor moeders, maar zeker ook voor vaders. Het luisteren naar de hartslag van de baby is geruststellend en ontspannend en vormt een van de meest emotionele belevingen tijdens deze periode.

[Overal de hartslag van je ongeboren kindje zien en horen met BabyWatch]
(Klik op de afbeelding om deze vergroot weer te geven)

Wat de BabyWatch onderscheidt van gangbare doptones, is de mogelijkheid de BabyWatch te verbinden met een smartphone of tablet. Middels een speciaal voor BabyWatch ontworpen app is het vervolgens mogelijk de ontwikkeling van de baby in grafieken bij te houden, te analyseren en te delen via Facebook. Ook krijgen gebruikers van de BabyWatch toegang tot Soundcloud en GlobalBeat waar aanstaande ouders hun ervaringen kunnen uitwisselen.

De BabyWatch maakt gebruik van een nog lagere geluidsfrequentie dan de, in ziekenhuizen gebruikte, ultrasound door sonografie. Hierdoor is de BabyWatch veilig voor zowel moeder als ongeboren kind.

De BabyWatch is verkrijgbaar voor euro 99 via de website https://www.babywatch.be en wordt geleverd inclusief een koptelefoon.

De app is gratis te downloaden voor zowel IOS als Android.

Een voorbeeld van het gebruik van de BabyWatch is te zien op https://vimeo.com/67917032


Deel: ' Overal de hartslag van je ongeboren kindje zien en horen met BabyWatch '
Lees ook