Ingezonden persbericht


Partnerovereenkomst Criss Cross Network Solutions en KPN Telecom Externe Distributie

Zoetermeer, 31 augustus 2001 - Vandaag hebben Criss Cross Network Solutions en KPN Telecom Externe Distributie in Den Haag een partnerovereenkomst gesloten. Door de samenwerking met KPN Telecom biedt Criss Cross naast een uitgebreid pakket aan diensten en ICT oplossingen complete infrastructuur, gebaseerd op hoogwaardige technologie en gebundelde expertise om LAN's, WAN's, intra, extra- of terrestrial netwerk te koppelen. Daarbij blijft Criss Cross Network Solutions het centrale aanspreekpunt.

Over Criss Cross Network Solutions
Criss Cross Network Solutions heeft een team van zeer ervaren Macintosh, Unix en netwerk specialisten die voor bedrijven het complete netwerk en computerpark naar wens configureren en beheren. Daarbij voert het bedrijf een streng geselecteerde hardware en software productenlijn. Criss Cross Network Solutions is een onafhankelijke ICT solutions provider en heeft de beschikking over een eigen NOC (Network Operations Center). Dit NOC is volledig uitgerust met alle faciliteiten op het gebied van telecom, noodstroom, brand- en inbraakbeveiliging, conditionering van serverruimtes, secured internet access, serverrackings, datastorage en databackup. Van al deze faciliteiten kunt u volledig gebruik maken zonder dat u op uw locatie behoeft te investeren in kostbare apparatuur en permanente (of vaste) verbindingen. Deze middelen zijn noodzakelijk om online diensten op het internet te kunnen aanbieden aan uw klanten of medewerkers.

Over KPN Telecom Externe Distributie
KPN Telecom Externe Distributie (KPN Telecom ED) is de verkooporganisatie van KPN Telecom die het aanspreekpunt is voor externe distributiekanalen. Voor het welslagen van automatiserings-projecten bij organisaties is een goede communicatie-infrastructuur, afgestemd op specifieke behoeften, van onschatbaar belang. KPN Telecom ED biedt deze infrastructuur gebaseerd op hoogwaardige technologie en de gebundelde expertise van gerenommeerde partners.

Deel: ' Overeenkomst Criss Cross Network Solutions en KPN Telecom '
Lees ook