Ingezonden persbericht


Persbericht

Overeenkomst Infonet en KPN Telecom naar aanleiding van faillissement KPNQwest

Infonet en KPN Telecom sluiten overeenkomst om IP VPN diensten aan te bieden aan KPN Telecom's Corporate klanten vanwege het faillissement van KPNQwest

Amstelveen, 11 juni 2002 Infonet Services Corporation, een vooraanstaande leverancier van wereldwijde communicatiediensten voor multinationals, heeft een overeenkomst gesloten met KPN Telecom. Deze overeenkomst houdt in dat Infonet en KPN gezamenlijk alternatieve IP VPN-diensten gaan aanbieden aan KPN Telecom-klanten die nu gebruik maken van de IP VPN-diensten van KPNQwest. Deze overeenkomst geeft KPN-klanten de gelegenheid om op een gestructureerde manier te migreren naar Infonet's wereldwijde netwerk.

Infonet is al meer dan 10 jaar succesvol actief met het aanbieden van IP VPN-diensten en bedient op dit moment meer dan 2,000 IP VPN klanten zoals Nestle en Volkswagen. Infonet's MPLS Class of Service IP VPN's zijn momenteel beschikbaar in 50 landen verspreid over Europa, Azie en Amerika.

"Wij zijn blij om in nauwe samenwerking met KPN onze krachtige netwerkoplossingen aan de klanten van KPN te kunnen aanbieden. Het faillissement van KPNQwest kan voor deze klanten negatieve gevolgen hebben", aldus Donald Badoux, Vice President Sales, Infonet EMEA. "Een gezamenlijk team van KPN en Infonet gaat zorgdragen voor de migratie van deze klanten".

Zoekwoorden:

Deel: ' Overeenkomst Infonet en KPN Telecom door faillissement KPNQwest '
Lees ook