Navision


Navision en ESCADOR sluiten overeenkomst voor ondersteuning Siebel

Partnerverband bekrachtigt CRM-visie Navision voor middelgrote klanten

Barneveld, 13 september 2001 - Navision en ESCADOR hebben een samenwerkingsverband gesloten. ESCADOR, een pan-Europese aanbieder van e-business-oplossingen, gaat trainingen en serviceondersteuning bieden aan Navision-partners die de Siebel MidMarket Edition en de Navision Siebel-oplossing op de markt brengen.

ESCADOR is een Siebel Premier Consulting Partner die 35 gecertificeerde Navision Siebel-partners per 1 september 2001 in 14 landen ondersteunt. Door de samenwerking met ESCADOR komt Navision optimaal tegemoet aan de CRM-wensen van bedrijven uit het middensegment. Zij kunnen hun complete CRM-strategie baseren op de combinatie van Navision en Siebel. "De Navision-oplossingen bieden al uitgebreide CRM-functionaliteit. Maar op basis van de samenwerking met Siebel en haar partners kunnen onze klanten ook de voordelen van de Siebel-oplossingen optimaal benutten", zegt Kees Hertogh, Product Director Navision Nederland.

Volgens de overeenkomst verzorgt ESCADOR trainingen en ondersteuning voor de Siebel-applicatie en de bi-directionele Navision Connector voor Siebel eBusiness MidMarket Edition. Deze bi-directionele Siebel-integratie voor Navision Financials/Attain, waardoor de functionaliteit van ERP en CRM maximaal geïntegreerd worden, komt in oktober 2001 op de markt. ijdens het implementatietraject blijven de Navision Solution Centers (NSC) het enige contactpunt voor Navision-klanten voor de ondersteuning en service op het gebied van Siebel-gerelateerde zaken.

"Om middelgrote bedrijven te ondersteunen in hun groei, is er meer nodig dan software", zegt Hertogh. "Navision biedt haar klanten een compleet geïntegreerde en zeer flexibele softwareoplossing - inclusief hoogwaardige trainingen, ondersteuning en service via de lokale Navision Solution Centers. ESCADOR heeft uitgebreide ervaring met de implementatie van Siebel-oplossingen. Op basis van deze samenwerking kunnen onze partners hun Siebel-klanten sneller en efficiënter van dienst zijn."

ESCADOR ondersteunt bedrijven bij het vormgeven van e-business-activiteiten en -strategie. Aan de technologiekant wordt hierbij vaak gebruik gemaakt van applicaties van bedrijven als Siebel, Microsoft en Compaq. Vanuit dat oogpunt heeft ESCADOR uitgebreide ervaring met de ondersteuning van partnergedreven bedrijfsmodellen zoals Navision die toepast.

De ondersteuningsorganisatie van ESCADOR bestaat uit meertalige consultants die zijn gespecialiseerd in CRM, Enterprise Resource Planning en e-technologie. Deze bieden partners wereldwijd 24-uurs-ondersteuning. Daarnaast biedt de standaard ESCADOR-helpdesk ondersteuning voor CRM- en andere bedrijfskritische systemen met een maximale responstijd van vier uur.

"Navision, Siebel en ESCADOR hebben dezelfde doelstelling: Tevreden klanten. Dit betekent dat we een stap verder gaan dan pure productimplementatie", zegt Dave Dempsey, verantwoordelijk voor CRM-activiteiten binnen ESCADOR. "We zijn ervan overtuigd dat de overeenkomst tussen Navision en ESCADOR de marktpositie van beide bedrijven op de wereldwijde ERP- en CRM-markt aanzienlijk versterkt."

Over Navision

Navision is de toonaangevende leverancier van innovatieve bedrijfsbrede oplossingen voor middelgrote organisaties. Naast een veelvoud van beproefde brancheoplossingen ondersteunt de software de unieke en onderscheidende kenmerken van elk individueel bedrijf. Navision heeft vestigingen in meer dan 25 landen, ruim 120.000 klanten wereldwijd en meer dan 2.100 gecertificeerde partners die zorg dragen voor een optimale implementatie bij en ondersteuning aan eindgebruikers. U vindt Navision op internet op http://www.navision.nl

Over ESCADOR

ESCADOR is een pan-Europese aanbieder van e-business oplossingen. ESCADOR is op dit moment actief in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Nederland. Het bedrijf biedt consultancy diensten rondom essentiële business onderwerpen als CRM, Trust en Security, innovatiemanagement en biedt web design, e-business applicatieontwikkeling en -integratie en marketing en communicatie advies. De klanten van ESCADOR zijn grote internationale ondernemingen en geselecteerde start-ups. Het bedrijf heeft 415 medewerkers. ESCADOR is tevens premier licentiehouder voor The Idea Factory (San Francisco) in Europa met Idea Factories in London, Paris en Amsterdam. www.escador.com

Copyright © 1996-2001 Navision Software Nederland B.V. Navision Nederland Nijverheidsplein 21A. 3771 MR Barneveld. +31 342 - 411 440.

Deel: ' Overeenkomst Navision en Escador voor ondersteuning Siebel '
Lees ook