Vereniging FME-CWM

Overeenstemming grootste collectief stroomcontractZoetermeer, 9 oktober 2001

In de metalektrosector gaan 450 ondernemingen profiteren van het grootste collectieve contract voor de levering van elektriciteit tot nu toe. De Vereniging FME-CWM heeft met de energieonderneming Electrabel Nederland n.v. overeenstemming bereikt over de levering van ruim 450 miljoen kilowattuur elektriciteit per jaar. De bundeling van de energiebehoefte geeft de deelnemers maximaal profijt van de vrije markt tegen een geringe inspanning. De collectieve afspraken gelden vanaf 1 januari 2002. De looptijd van het contract is 1 jaar.

Voor de uitvoering van het collectieve energieproject is FME-CWM bijgestaan door Holland Power Energy Consultants te Utrecht. Het project is begeleid door een klankbordgroep van 10 bedrijven. De onderhandelingen zijn gevoerd door een inkoopteam.

De raamovereenkomst werd op dinsdag 9 oktober 2001 op het kantoor van de Vereniging FME-CWM ondertekend.

Alleen grootverbruikers kunnen vanaf 1 januari 2002 profiteren van de vrije markt. Vrije afnemers die nu nog geen deel uitmaken van het collectief en zich willen aansluiten, kunnen zich voor de volgende contractperiode aanmelden bij FME-CWM.

Bij de Vereniging FME-CWM zijn 3.000 ondernemingen aangesloten uit de metaal-, kunststof-, elektronica- en elektrotechnische industrie en aanverwante sectoren.

Vereniging FME-CWM, afdeling Communicatie, Yvonne van der Heijden, 06 28 23 44 95, yvh@fme.nl


Zoekwoorden:

Deel: ' Overeenstemming grootste collectief stroomcontract '
Lees ook