Gemeente Den Haag

2002-07-22: Overlast boulevard aangepakt

Vanaf dinsdag 23 juli 12.00 uur, geldt een verbod op het verblijven en produceren van muziek in of bij geparkeerde voertuigen op de boulevard in Scheveningen. Burgemeester Deetman heeft het verbod ingesteld in verband met aanhoudende geluidsoverlast door jongeren. De overlast wordt veroorzaakt door luide muziek vanuit geparkeerde en stilstaande autos, scooters en andere voertuigen. De verordening geldt tot 1 oktober 2002.

Het verbod geldt voor het gebied Adriaan Maasplein, Strandweg, Zeekant, Vissershavenweg (tussen de Vissershavenstraat en de Strandweg)), Scheveningseslag, Gevers Deynootweg (het gedeelte ter hoogte van het Carlton Beach Hotel). Aangezien met de bestaande wettelijke middelen tegen de geluidsoverlast niet effectief genoeg kan worden opgetreden en er vrees bestaat voor verstoring van de openbare orde, heeft burgemeester Deetman een noodverordening vastgesteld.

last update: 22-7-2002 15:23:01 ;pag.: 14856; auteur: 77;cat.: 17,Geen reactieknop ondersteunt het gebruik van scripts niet ...

Deel: ' Overlast boulevard Scheveningen aangepakt '
Lees ook