geveke persbericht


naarden, 7 juni 1999

overname omni ray door geveke definitief

geveke industrial bv, technische handelsonderneming in 's-hertogenbosch op het gebied van componenten en systemen voor de industrikle automatisering, electrotechniek, electronica en telecommunicatie, en de aandeelhouders van omni ray ag te z|rich, zwitserland, hebben definitieve overeenstemming bereikt over de overname van omni ray ag met ingang van 1 januari 1999.

omni ray ag is een technische handelsonderneming in electronische componenten en systemen voor industrikle automatisering. de omzet in 1998 bedroeg nlg 28 mln welke omzet gerealiseerd werd door 36 medewerkers.

de overname is in contanten voldaan en draagt direct bij aan geveke's winst per aandeel.

de directie

voor nadere informatie: de heer mr. drs. t.s. haisma ra financieel directeur tel. 035 - 6997 307

www.geveke.com

geveke nv omvat 16 werkmaatschappijen, die - veelal op basis van exclusieve vertegenwoordiging - een breed pakket van diesel- en gasmotoren, machines, elektronische componenten, gereedschap en verbruiksartikelen aan de industrie leveren. naast produktverkoop zijn de werkmaatschappijen actief met levering van onderhoud, onderdelen en verhuur.

in 1998 realiseerde geveke een omzet van 1,35 miljard gulden met ca. 1.900 medewerkers. de landen waarin geveke naast nederland opereert zijn belgik, denemarken, noorwegen, zweden en duitsland.

Deel: ' Overname Omni Ray door Geveke definitief '
Lees ook