Ingezonden persbericht

Acquisition of Content Europe puts Cedron in pole position

Met gepaste trots deelt Cedron u mee dat het onlangs het software bedrijf Content Europe heeft overgenomen. Dit betekent dat alle intellectuele eigendomsrechten, het R&D team, een deel van het management en de klanten over zijn gegaan naar Cedron. Deze overname past in de strategie om met specialistische én beproefde oplossingen voor product informatie management snel verschillende markten te bedienen in zowel Europa als in de Verenigde Staten, waar Content Europe al actief was.
De synergie van beide oplossingen biedt een sterke marktpropositie en een enorme voorsprong bij de vraag naar Product Information Management oplossingen. Enerzijds het flexibele en open platform van Content Europe waarmee distributeurs en toeleveranciers digitale catalogi kunnen maken ter ondersteuning van zowel de inkoop als de verkooptransacties. Anderzijds Cedron's oorspronkelijke oplossingen, met name gericht op het centraal opslaan, onderhouden en publiceren van product informatie om actuele en consistente product communicatie richting het kanaal van fabrikanten en resellers te faciliteren.
Voor meer gedetailleerde informatie treft u hier de link naar het persbericht aan zoals deze vandaag is verstuurd.

Heeft u nog vragen over dit bericht dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met uw vaste aanspreekpunt binnen de organisatie.

Met vriendelijke groet,
Cedron B.V.
Rene Jepma
CEO
info@cedron.com
+ 31- 343-529529

<<05-2002PressreleaseCECedronfinalText100.doc>>

Jurn Hageman
Vice President/General manager
Text100 Public Relations
Global technology Public Relations

van Diemenstraat 164-166
1013 CN Amsterdam
The Netherlands
Tel.: + 31 20 5304332
Mobile: + 31 6 51052439
E-mail: jurnh@text100.nl
URL: www.text100.nl
Voted Best PR Consultancy 2001 by the European Technology Forum

Deel: ' Overname software bedrijf Content Europe door Cedron '
Lees ook