Overname Ultraspring door Watercompany


OUDENBOSCH, 20111019 -- Watercompany, marktleider op het gebied van waterkoelers aangesloten op de waterleiding, heeft haar marktpositie verstevigd met de overname van UltraSpring. UltraSpring is producent en leverancier van systemen voor zuiver en vitaal drinkwater. Zij levert al ruim 15 jaar aan bedrijfsleven en particulieren producten op maat, van compleet geïntegreerde systemen tot waterkoelers op de werkvloer. UltraSpring levert alles wat met wateroptimalisatie te maken heeft. Omgekeerde Osmose, keramische filters, vitalisatie, waterontharders en inbouw waterkoelers.

Watercompany

Watercompany richt zich op waterkoelers aangesloten op de waterleiding. Lekker  en zuiver water gewoon uit de kraan. Door de hoge kwaliteit, duurzaamheid en eenvoud van de waterkoelsystemen levert Watercompany veilig gefilterd, gekoeld,heet of koolzuurhoudend water aan de B to B markt. Watercompany is uitgegroeid tot ‘de specialist’ op het gebied van
gekoeld drinkwater. Met meer dan 10 jaar ervaring in de markt bewijst Watercompany een bekende en betrouwbare speler te zijn op de markt van waterkoelers.

Zuiver water voor thuis

Robert Moorman Managing Director: “Watercompany levert al jaren waterkoelers met waterfilters
aan de B to B markt en zag daarbij ook een groeiende vraag ontstaan voor zuiver drinkwater thuis. Via UltraSpring kunnen wij uitstekend aan deze vraag voldoen. Ruim 90 % van de klanten van UltraSpring bestaat uit de particuliere markt. Uit het oogpunt van zuiver water voor thuis kiest men veel voor waterfilters met reverse osmose (omgekeerde osmose) en waterontharders”. Onder de naam van UltraSpring gaat Watercompany deze activiteiten voort zetten en verder professionaliseren.

Het kantoor in Zaltbommel is 1 oktober jl. verhuisd naar Oudenbosch, van waaruit de gehele planning en logistiek zal worden georganiseerd. Het telefoonnummer is vervangen door een gratis service nummer 0800–0270000.

UltraSpring
De Gorzen 21
4731 TV  OUDENBOSCH
0800-0270000
www.ultraspring.nl
info@ultraspring.nl


Deel: ' Overname Ultraspring door Watercompany '


Lees ook