Ingezonden persbericht


iPLANET HELPT MICROSOFT IIS-GEBRUIKERS OVERSTAPPEN

Eenvoudig migreren naar iPlanet Web Server nu 37 procent voordeliger

Nieuwegein, Nederland, 9 oktober 2001 - iPlanet e-commerce solutions biedt soelaas aan de veelgeplaagde gebruikers van Microsoft Internet Information Server (IIS). Opwaarderen naar iPlanet Web Server, Enterprise Edition 6.0 was nog nooit zo eenvoudig als met de overstapaanbieding die iPlanet introduceert en die een korting van 37 procent oplevert.

De overstapaanbieding is te vinden op http://www.iplanet.com/gosecure en omvat gedetailleerde aanwijzingen waarmee de transitie naar iPlanet Web Server eenvoudig verloopt. De inbegrepen Chili!SoftASP-software zorgt ervoor dat de code van Microsoft Active Server Pages (ASP) ongewijzigd werkt op iPlanet Web Server.

iPlanet biedt met dit overstapprogramma een aantrekkelijke oplossing voor gebruikers die de misère met Microsoft IIS beu zijn. Overstappen is nu eenvoudiger en voordeliger dan ooit en maakt een einde aan de voortdurende virusdreiging die IIS-gebruikers treft, zoals laatstelijk met het Code Red- en Nimdavirus. Zonder dat de continuïteit in gevaar komt, zonder concessies te doen aan de functies van websites en zonder technische obstakels, kunnen IIS-gebruikers nu ook nog eens 37 procent voordeliger overstappen op iPlanets aanbevolen Web Server Enterprise Edition 6.0.

"iPlanet neemt productontwikkeling serieus. Veiligheid is het belangrijkste aspect bij alle producten uit de Sun Open Net Environment (Sun ONE)-softwarelijn", stelt Joe Keller, VP en general manager application services van iPlanet. "We signaleerden een grote behoefte aan het overstapprogramma dat we nu introduceren. Gebruikers willen af van producten waarbij ten aanzien van de veiligheidsaspecten concessies zijn gedaan en die hen hoofdbrekens opleveren."

Aanvullend voordeel dat overstappen op iPlanet oplevert, is dat iPlanet Web Server behalve voor Windows NT ook beschikbaar is voor de besturingssystemen Solaris, HP/UX en RedHat Linux.

Over Sun one
Sun Open Environment (Sun one) omvat een uitgebreid softwareassortiment voor het bouwen van slimme webdiensten. Slimme webdiensten zijn gebruiksvriendelijke diensten die daartoe gebruik maken van contextgevoelige informatie en die veelsoortige netwerken over het web met elkaar verbinden. De architectuur en het groeipad zijn gebaseerd op louter open standaarden zoals Java en xml. Sun one vereenvoudigt de ontwikkeling, bouw en exploitatie van webtoepassingen en slimme webdiensten. Ondernemingen profiteren van de productiviteitswinst, ontwikkelaars van de lagere doorlooptijd en eindgebruikers ervaren groter gebruiksgemak. Meer informatie biedt www.sun.com/software/sunone.

iPlanet e-commerce solutions
iPlanet e-commerce solutions, een samenwerking tussen Sun en Netscape, is opgericht in maart 1999 door America Online en Sun Microsystems, met als doel de drijvende kracht achter de interneteconomie te zijn, dankzij inventiviteit, expertise en de grootste klanttevredenheid. Het iPlanet Internet Services Deployment Platform is de toonaangevende software-omgeving voor het snel samenstellen van uitbreidbare Internet-diensten. Het platform is gebaseerd op open, bewezen technologieën en standaarden en omvat Messaging, Directory, Web en Application Servers: stuk voor stuk de beste in hun marktsegment. Meer informatie biedt www.iplanet.com.

###

Deel: ' Overstapaanbieding naar iPlanet Web Server '
Lees ook