VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
https://www.musicals.nl

Overweldigende publieke belangstelling voor Musicals in Ahoy'

EXTRA KAARTEN BESCHIKBAAR GESTELD Aan de groeiende belangstelling voor musicals in Nederland lijkt geen einde te komen. Musicals in Ahoy' behoort nu al tot de top drie van best bezochte concerten in de Rotterdamse concerttempel. Onder druk van de publieke belangstelling is de zaalcapaciteit met ruim 1000 plaatsen uitgebreid, waaronder een groot aantal van de zeer populaire eersterangsplaatsen.De totale zaalcapaciteit per avond is nu 7921 plaatsen. 'Wij zijn blij verrast te merken dat het publiek dit All Star Musical Gala, waaraan 29 musicalsterren meedoen, van zeer dichtbij wil meemaken', aldus Erwin van Lambaart, Algemeen Directeur Joop van den Ende Theaterproducties en inititiator van Musicals in Ahoy'.

Donderdag 20 juni gaat Musicals in Ahoy'in première. Voor dit spektakel is Ahoy' Rotterdam omgebouwd tot het grootste theater van Nederland. Na een voor musicalmaatstaven bijzonder korte, maar zeer intensieve repetitieperiode zullen op het podium maar liefst 29 solisten, een koor bestaande uit 26 man, vijftig ensembleleden en een 45-mans orkest hoogtepunten uit vijftien jaar musicals uit binnen- en buitenland ten tonele brengen. Artiesten die hun sporen hebben verdiend in het musicalvak als Willem Nijholt, Simone Kleinsma, Danny de Munk, Henk Poort, Pia Douwes, Bill van Dijk en Stanley Burleson schitteren naast nieuw talent als Chaira Borderslee, Bastiaan Ragas, Chantal Janzen en Joost de Jong. Gezamenlijk brengen zij een bloemlezing met hoogtepunten uit vijftien jaar musicals en aanverwante muziek.

Musicals in Ahoy' is te zien van 19 tot en met 23 juni in Ahoy' Rotterdam (in het weekend tevens matineevoorstellingen). Donderdag 20 juni is de première.

Deel: ' Overweldigende publieke belangstelling voor Musicals in Ahoy' '
Lees ook