Arthur Andersen

Contactpersonen: Victoria Verheul, Public Relations 010 ­ 880 11 72

Rotterdam
3 augustus 2001

OVERZICHT VAN VOORAANSTAANDE START-UPS EN INVESTEERDERS IN DE ISRAËLSE HIGH-TECH INDUSTRY

The Source Book 2001, Israeli Technology & Investment

Onlangs heeft Andersen het boek `The Source Book 2001, Israeli Technoly & Investment' gepubliceerd. Het geeft een uitgebreid en compleet overzicht van vooraanstaande beginnende bedrijven en investeerders in de high-tech industrie in Israël. Het boek geeft informatie over meer dan 1.200 high-tech bedrijven inclusief hun specifieke sector, plaats, contactpersoon en andere relevante informatie voor potentiële investeerders. Tevens staat er informatie over meer dan 300 investeerders.

Het boek is in het Engels, beslaat 670 pagina's en kost US$ 110 per boek (inclusief verzendkosten). Het is te bestellen via e-mail, netherlands@andersen.com.

Andersen
Andersen is een wereldwijde leider op het gebied van zakelijke dienstverlening. Andersen biedt geïntegreerde oplossingen vanuit diverse competenties zoals Accountancy, Belastingadvies, Business Consulting, Corporate Finance en Juridische dienstverlening. Sinds de oprichting in 1913 is een onafgebroken autonome groei gerealiseerd. Bij Andersen Nederland werken 1.600 mensen, wereldwijd werken 85.000 mensen in 84 landen. In het boekjaar 2000 bedroeg de omzet US$8,4 miljard. Meer informatie is ook te verkrijgen op onze website:www.andersen.com.

Deel: ' Overzicht high-tech start-ups en investeerders in Israel '
Lees ook