P4P Handelsonderneming winnaar 2016 in Elektro-installatie


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ROTTERDAM, 20160418 -- P4P Handelsonderneming BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Elektro-installatiebranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. ‘P4P weet haar uitgebreide knowhow op het gebied van elektro-installatietechniek uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

P4P Handelsonderneming BV staat voor Products for Projects, en levert materialen voor installatieprojecten binnen de utiliteit, industrie, infra en woningbouw. De onderneming biedt het hele pakket: van productselectie en -aanschaf op basis van mondiaal onderzoek tot engineering op productniveau, projectinkoop en installatie met bijbehorende supervisie. Dit kan zowel voor de elektro-energietechniek als voor de installatietechniek gerealiseerd worden, twee gebieden waarop het bedrijf een zeer breed assortiment aan elektrotechnische onderdelen voert. P4P Handelsonderneming BV is opgericht in 2005 en is gevestigd in Mijdrecht en is actief in de BeNeLux.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in P4P Handelsonderneming BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. Innovatie is het sleutelwoord bij P4P, want zij is continu bezig haar producten en diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant. Een van de meest opvallende innovatieve projecten is het aanbieden van biodynamische verlichting voor o.a. verzorgings-, verpleeg- en ziekenhuizen, waardoor bewoners en patiënten zich veiliger en comfortabeler voelen. Voor het Nederlands Lucht- en Ruimtevaart Centrum in Marknesse leverde P4P componenten voor de passieve koeling – zonder bewegende delen – voor elektronica in satellieten en voor het provinciehuis van Friesland leverde en installeerde ze 350 LED-bureauarmaturen.

Grote klantgerichtheid
De jury prijst met name haar grote klantgerichtheid en het vermogen om haarfijn aan te voelen hoe men de klant het beste kan helpen, oftewel ontzorgen. Omdat P4P niet gebonden is aan leveranciers, kan zij klanten op basis van haar eigen ervaringen of onafhankelijk marktonderzoek de beste producten aanbieden tegen de juiste prijzen. ‘Voor de afnemer betekent dit dat hij zich kan focussen op de eigen kernactiviteiten’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

In de product-marktcombinaties waarin P4P actief is, zorgt zij er altijd voor de laatste stand der techniek beschikbaar te hebben voor cliënten. Ook de uitstekende service van P4P draagt bij aan een groot klantvertrouwen in haar kennis en capaciteiten. Niet voor niets maken tal van gerenommeerde bedrijven gebruik van de diensten van P4P, zoals het GVB Amsterdam (voor de levering van een 3,15 MVA tractie-transformator). Ook is P4P betrokken geweest bij de renovatie van het Mauritshuis.

‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper in haar wereld. De terechte branchewinnaar! ’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://p4p-online.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur. 


Deel: ' P4P Handelsonderneming winnaar 2016 in Elektro-installatie '
Lees ook