Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Paard & Rijtuig nr.26 brengt weer enkele exclusieve reportages.

02/07/2002

Overpelt, 2 juli 2002
In het juninummer van Paard & Rijtuig leest u een exclusieve reportage over The Royal Horse Show in Windsor (Engeland) waar Aart van der Kamp met zijn kleine Shetjes de marathon won. In het Belgische Wachtebeke vond eveneens een internationale menwedstrijd plaats waarover verslag wordt uitgebracht.
Ook Belgische wedstrijden zoals Averbode en Hoogstraten komen in dit nummer aan bod, naast een paar andere menevenementen in Dillenburg (Duitsland) en Dunkerque (Frankrijk).

De Private Driving Club was te gast in het mooie Pajottenland. Een twintigtal aanspanningen reed er van het kasteeldomein Steenhout naar het baljuwhuis in Gaasbeek. Prachtige foto's illustreren deze rit. In Lassy (Frankrijk) vond de eerste uitgave van de Trophée Air France plaats, een bescheiden begin dat toch enkele mooie plaatjes opleverde. De liefhebber van authentiek gerij vindt verder interessante informatie over de oorsprong van benamingen van rijtuigen, in het zesde deel in de reeks Etymologie.

De beginselen van het dressuurmatig mennen worden uiteengezet in een eerste artikel van meninstructeur Manu De Meulenaer. Tenslotte brengt Paard & Rijtuig 26 nog een artikel over de vrouw achter de menner en enkele pagina's vol met diverse nieuwsberichten in verband met het competitief en recreatief mennen.

Paard & Rijtuig Magazine wordt uitsluitend via abonnement verdeeld. Een jaarabonnement op dit tweemaandelijkse tijdschrift kost 30 euro voor abonnees in België en 35 euro voor abonnees elders in Europa. Uw jaarabonnement begint automatisch te lopen vanaf ontvangst van uw betaling op één van ondervermelde rekeningen.
U kunt vanuit Nederland losse nummers bestellen door overmaking van 6,00 euro op bankrek. nr. 64.2065 934 bij Fortis Bank Maastricht. Voor België: 5,00 euro per los nummer, te storten op bankrek. nr. 850-8148254-58.
Meer info te verkrijgen bij:
Paard & Rijtuig Magazine
Leopoldlaan 1,
B-3900 Overpelt
België

Tel. +32 (0)11/66 41 04
Fax +32 (0)11/64 53 73
E-mail:

paardrijtuig@pi.be

Deel: ' Paard & Rijtuig nr.26 brengt weer enkele exclusieve reportages '
Lees ook