Paintable boots, (her)beschilderbare regenlaarsjes


keer op keer opnieuw je laarzen beschilderen

APELDOORN, 20071003 -- Personalizeren is hot. Je kan tegenwoordig op allerlei voorwerpen je eigen stempel drukken. Nu ook op je eigen (kinder)regenlaarzen. Eind oktober introduceert Co&Co BV in Europa de paintable boots. Deze laarzen kun je keer op keer opnieuw beschilderen. De verf is te verwijderen met de meegeleverde magische doekjes. Zo geef je ieder seizoen je laarzen weer een nieuwe look of geef je ze door aan je broertje of zusje. Van rose naar blauwe laarzen, van ridder naar prinses, alles is mogelijk

De laarzen en verf zijn ontwikkeld en getest in Israel. De laarzen zijn wit en voorzien van een transparante coating. Met de speciale verf kun je de laarzen beschilderen. De verf is stofdroog in circa 30 minuten en water- en krasvast na circa 24 uur. Hierna kan de verf alleen nog worden verwijderd door de speciale magical wipes. De laarsjes worden geleverd in een sfeervolle verpakking met de speciale verf, kwasten, magical wipes, gebruiksaanwijzing en verfpaletje. Met de set kun je circa 5 keer de laarzen opnieuw beschilderen. Losse verf en doekjes worden ook leverbaar.
De introductieprijs is 29.95 en ze zijn verkrijgbaar in de maten 25 tot en met 36.
De laarzen, verpakking, verf en magische doekjes voldoen aan de norm en-71 en is geschikt bevonden voor kinderen van 3 jaar en ouder.De productie vind plaats in China.
De laarzen zijn vanaf eind oktober leverbaar via zelfstandige kinder- en speelgoedspeciaalzaken.
Het afgelopen jaar heeft Co & Co bv ook de succesvolle introductie gehad van de wheelybug op de Nederlandse markt. Op de najaarsbeurs begin september was de introductie voor de Nederlandse detaillist van de paintable boots en men heeft daar ruime orders geschreven voor dit nieuwe innovatieve product.
De verkoopadressen zijn te vinden op www.paintableboots.nl
Uiteraard worden ze ook online verkocht


Deel: ' Paintable boots, (her)beschilderbare regenlaarsjes '
Lees ook