Pallet-boxen.nl introduceert inklapbare kunststof palletbox


Gladde binnenzijde & muisdicht afsluitbaar

MAARHEEZE, 20160211 -- Pallet-boxen.nl komt met een inklapbare kunststof palletbox met een houten pallet. De binnenwanden en bodem van de palletbox bestaan uit glad afgewerkte 10mm kunststof sandwichpanelen. Tevens wordt er een deksel bijgeleverd, waardoor de goederen “muisdicht” kunnen worden vervoerd en opgeslagen.

Voordelig
Doordat de inklapbare kunststof boxpallet wordt gezet op een houten europallet, kan deze palletbox nu zó voordelig worden aangeboden dat ze aantrekkelijk wordt voor een marktsegment waarvoor dit type boxen tot nu toe te duur was. En de lading profiteert van alle voordelen die een gladde gesloten kunststof palletbox biedt.

Constructie
De palletbox bestaat uit 4 elementen: Een houten pallet, een kunststof bodemschaal, kunststof vouwwanden en een kunststof deksel. De wanden zijn gemaakt van zeer hoogwaardige 10mm dikke sandwichpanelen. Deze hebben hogere belastbaarheid dan wanden van bijvoorbeeld kanaalplaat.

Opbouw
Tijdens de opbouw worden de vouwwanden in de rand van de bodemschaal geduwd, waarna de produkten in de palletbox gestapeld kunnen worden. Nadat de deksel erop is gelegd schuift de bovenzijde van de wand enkele centimeters in de deksel-rand. Nu kan de box ook stabiel gestapeld worden. Het profiel van de deksel is namelijk zo ontworpen dat de pallet er stevig op blijft staan.

Laadvermogen
De boxen kunnen tot 500kg worden beladen worden en tot 3-hoog worden gestapeld. Voor de meeste toepassingen is dit ruim voldoende. Uitgebreide specificaties en fotos vindt u op www.pallet-boxen.nl

Optimale vrachtwagenbelading
De palletboxen zijn in verschillende hoogtes leverbaar. Afhankelijk van de vrachtwagenhoogte kunnen deze boxen tijdens transport 2- of 3-hoog worden gestapeld.

Modellen
Het meest gangbare model is 95cm hoog met een netto inhoud van 0,72 m3
De hogere variant is 113cm hoog met een netto inhoud van 0,89 m3
De lagere variant is 83cm hoog met een netto inhoud van 0,60 m3

Tevens leverbaar met een geheel kunststof pallet

Meer informatie
Uitgebreidere specificaties en foto’s van deze inklapbare kunststof palletbox vindt u op de website www.pallet-boxen.nl.
Email: info@pallet-boxen.nl
Telefoon +31 40 304 13 74

Palletboxen
Deel: ' Pallet-boxen.nl introduceert inklapbare kunststof palletbox '
Lees ook